Futbol Base - Juvenil A

28.06.2008 20:36

Fins al final amb opcions (0-2)

El Juvenil A del Barça ha perdut la final de la Copa del Rei davant el Sevilla a Aranda de Duero per 0-2. Els nois d’Àlex García han lluitat fins l’últim sospir.

Un gol en pròpia porta de Polaco en el temps de descompte ha acabat amb l’il•lusió del Juvenil A que no s’ha pogut endur la Copa del Rei a Aranda de Duero. Els blaugrana han caigut davant el Sevilla, que ha començat a encarrilar la final en el minut 16 amb un gol de Nene. Fins a l’Estadi Municipal El Montecillo s’han desplaçat el secretari tècnic del FC Barcelona, Txiki Begiristain, el responsable del futbol base blaugrana José Ramón Alexanco, Quique Costas i el directiu Rafael Yuste.

Iago i Jonathan, titulars

La presència de Iago Falqué i de Jonathan Dos Santos com a titulars han resolt tots els dubtes dels últims dies. Els dos jugadors havien patit diverses molèsties musculars i eren dubte fins a última hora. Al final el tècnic blaugrana, Àlex Garcia, ha comptat amb els dos jugadors per disputar el partit.

El Sevilla obre el marcador

RIMG0077.JPGEl Barça ha sortit al terreny de joc amb força i ha dominat els 15 minuts inicials del partit. Iago, Fontás i Jonathan han creat perill amb accions a pilota aturada, que no s’han pogut materialitzar. Quan millor jugava el Barça, el Sevilla, en un contraatac ràpid, ha obert el marcador al minut 16. La centrada de Ríos ha estat rematada per Nene amb un xut de volea aconseguint l’1-0. El Barça ho ha seguit intentant amb les accions individuals de Iago i Rochina que no s’han pogut transformar. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La lluita del Barça

En la represa, el Barça ha seguit dominant. El conjunt d’Àlex García ha creat bones ocasions però la millor oportunitat ha arribat en el temps de descompte. En menys de dos minuts Iago ha fet un xut meravellós que ha estat refusat amb dificultats per Juan, i tot seguit Rochina amb un xut al travesser ha pogut marcar el gol de l’empat. Ja s’havia assolit el temps de descompte quan Polaco en un intent de refusar la pilota ha marcat en pròpia porteria donant el 2-0 al Sevilla.

El juvenil A blaugrana no ha pogut fer-se amb la Copa del Rei tot i la bona trajectòria que ha portat en les fases prèvies eliminant al Reial Madrid, l’Espanyol i el Celta de Vigo.