Futbol Base-Juvenil A

22.06.2008 19:57

Finalistes amb dos gols de Iago (2-0)

El Barça ha guanyat el Celta de Vigo per 2-0 en el partit de tornada de semifinals de la Copa del Rei amb dos gols de Iago Falqué. Després de perdre al camp del Celta per 1-0, el conjunt blaugrana ha remuntat al Mini aconseguint el pas a la final.

El Juvenil A blaugrana ha eliminat equips molt potents a les fases prèvies de la Copa. Conjunts com el Reial Madrid i l’Espanyol han caigut davant d’un Barça molt superior. En aquest últim partit de la temporada jugat al Mini, l’equip d’Àlex García ha superat el Celta de Vigo amb dos gols de Iago.

Un inici molt igualat

El partit ha començat molt igualat. Als primers minuts el domini de l’esfèric s’anava alternant entre el Barça i el Celta de Vigo. Els dos equips han destacat per acostar-se a porteria i aprofitar qualsevol oportunitat que tinguessin. A mesura que passaven els minuts el Barça anava creant bones ocasions, algunes d’aquestes força perilloses. Iago ha fet un xut amb molta potència que ha resultat desviat. Poc després, Polaco ha fet una centrada que Jonathan ha intentat rematar, però el porter gallec s’ha avançat i l’ha agafat. El Celta de Vigo tampoc s’ha quedat endarrerit i Toni ha volgut xutar a l’escaire però l’esfèric ha acabat fora.

Iago sentencia amb dos gols

QM3D0086.jpgQuan semblava que es marxaria al descans amb una eliminatòria molt igualada, el FC Barcelona ha demostrat la seva efectivitat marcant dos gols amb només deu minuts de diferència. El primer gol ha arribat amb una jugada personal de Iago que ha inaugurat el marcador. Dos minuts abans d’arribar al temps de descans, la centrada de Gai Assulin ha estat rematada pel mateix jugador aconseguint el 2-0.

Un segon temps decisiu

A la represa, el joc s’ha tornat a igualar. Tot i que el Barça ha creat molt bones ocasions aquestes no s’han acabat de resoldre. A més, el conjunt blaugrana, aparentment més relaxat amb un clar domini al marcador, s’ha centrat a no encaixar cap gol. Els d’Àlex García han refusat bona part de les pilotes que arribaven a porteria per evitar que el Celta marqués. Miño també ha fet un excel·lent treball aturant les pilotes que el conjunt gallec llançava. Gràcies a l’eficàcia del porter blaugrana, el Barça ha pogut evitar qualsevol contratemps final, tot i que el patiment s’ha mantingut fins al minut 90.

Barça-Sevilla a la final

La final de la Copa del Rei es jugarà el dissabte a les 20 h a Aranda del Duero. En aquesta final el Barça s’enfrontarà al Sevilla en un partit únic en què el conjunt blaugrana lluitarà per aconseguir la Copa.