Futbol Base-Infantil A

22.06.2008 18:18

L’Infantil A, campió (4-1)

L’equip blaugrana ha aconseguit derrotar la selecció del Camerun per 4-1 en el torneig de Lleó. Moussi, Mamadou, Cristian i Gerard han estat els golejadors del conjunt entrenat per Fran Sánchez.

L’Infantil A ha guanyat aquest diumenge el torneig internacional de futbol infantil de Lleó. Els nois de Fran Sánchez ja havien superat el Reial Madrid a la tanda de penals a les semifinals i avui s’han imposat amb claredat a la final després de guanyar el Camerun per 4-1. Els blaugranes han demostrat que saben jugar a un nivell molt superior al del conjunt africà i s’han endut el campionat per quarta vegada.

Bon començament

La victòria dels nois de Fran Sánchez ja estava decidida des dels primers minuts del partit. Als set minuts de joc, Moussi, després d’una acció individual, ha aconseguit estrenar el marcador en una autèntica lluita contra la defensa camerunesa. Poc més tard el davanter Mamadou no ha rebut cap pressió per part dels jugadors del Camerun i ha tingut via lliure per marcar el segon gol de l’equip blaugrana.

Partit sentenciat

Quan encara no havia passat ni un minut del segon temps, Cristian ha fet la tercera diana davant una defensa camerunesa que no ha sabut reaccionar amb un bon atac. Al minut 14 els camerunesos han intentat refer-se marcant l’únic gol del partit, però Gerard ha sentenciat el matx en el temps afegit amb el quart gol.
Ebwelle, màxim golejador
El jugador camerunès Ebwelle no ha aconseguit fer cap gol en aquesta final. Tot i ser el més jove del torneig (encara no ha fet els 13 anys), s’ha convertit en el màxim golejador del campionat amb quatre dianes.