FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.06.2008 12:51

Gran temporada al futbol femení (i III)

Jaume Marcet


L’ascens a la Superlliga ha estat el gran èxit de la temporada per al futbol femení, però els equips base també han acompanyat les noies de Xavi Llorens en els bons resultats.


FC BARCELONA A

futbolfemeni_fcb-olivo_x17x.jpgLes noies de Xavi Llorens van assolir l’objectiu de retornar a la Superlliga. Després de proclamar-se campiones de la Lliga Nacional femenina, la fase d’ascens no va ser un obstacle per a un equip molt superior als seus rivals. Les golejades contra el Pozuelo i el Olivo van permetre al Barça retornar a la màxima categoria del futbol femení per la porta gran.

FC BARCELONA B

Joaquim Querol ha liderat un equip que també ha pogut pujar de categoria. El Femení B s’ha proclamat campió de la Primera Divisió i, d’aquesta manera, tornarà a jugar amb ple dret a la Lliga Nacional. Aquest equip ha demostrat la seva solidesa en acabar la Lliga invicte.

FC BARCELONA C

L’equip de David Benito ha acabat tercer del grup cinquè de la Segona Divisió. El tercer equip femení blaugrana no ha pogut guanyar la Lliga, però la feina formativa ha estat molt productiva durant tota la temporada.

FC BARCELONA D

Les noies de Carles Tregón han guanyat la Lliga Cadet-Juvenil. El Femení D ha aconseguit també el Campionat de Catalunya de la seva categoria. La solidesa d’aquest equip queda reflectida en la xifra de gols que han encaixat, només quatre en tota la temporada.

 
Gran temporada al futbol femení (i III)
Jugadores internacionals
El potencial dels equips del futbol femení ha rebut aquesta temporada el reconeixement de les convocatòries de jugadores amb les diferents seleccions espanyoles. Quinze noies han jugat amb la selecció estatal, entre elles tres amb l'absoluta (Paulina Ferré, Jesica Todó i Laura Ràfols)

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana