FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

17.06.2008 20:27

Laporta, al planter: “Sou l’orgull del club”

Jaume Marcet/Miriam Nadal


La gran temporada del futbol base del Barça ha merescut els elogis de Joan Laporta, que, dirigint-se a tots els components del planter, ha expressat el sentiment de la Directiva, orgullosa de la feina d’aquest col·lectiu.


El sopar cloenda del futbol base blaugrana ha tornat a acollir tots els jugadors, tècnics i auxiliars que treballen durant tot l’any per reforçar un dels col·lectius més importants del club.

Estava previst que la Masia tornés a reunir tota la família del futbol base, però en previsió d’una possible pluja que finalment no ha arribat s’ha canviat l’escenari i els més de 400 convidats s’han reunit a la Sala París, al costat del Camp Nou.

President orgullós

Joan Laporta ha felicitat els integrants del futbol base després d’una temporada en què els èxits han estat una constant: onze títols de quinze en joc, entre el futbol base i el futbol femení. El president s’ha mostrat molt satisfet de la feina de tots, i ha afirmat: "Heu convertit el futbol base del club en el millor del món, sou l’orgull del club”. Laporta ha ressaltat la importància de “la humilitat, el compromís i la imatge que heu projectat”.

L'èxit de la continuïtat d'Alexanko

La feina del director del futbol base, José Ramón Alexanko, també ha estat mencionada pel president: “Després de la temporada passada, en què va rebre moltes crítiques, s’ha demostrat que vam encertar-la apostant per la seva continuïtat”.

Alexanko, feliç

El director del futbol base no ha oblidat el que va viure la temporada passada: “Recordo que llavors el president va dir que de vegades és bo fer un pas enrere per després fer-ne tres endavant.”

Posteriorment, Alexanko ha afegit: “Aquest ha estat un any fantàstic, una temporada de rècord, de molts títols.” Finalment, l’home que va aixecar la primera Copa d’Europa a Wembley ha demanat un aplaudiment per a “tots els auxiliars, tècnics i directius que treballen al costat dels jugadors durant tota la temporada”.

Les victòries i el comportament

Per la seva banda, Rafel Yuste, directiu responsable del futbol base, ha definit el planter blaugrana com “el cor d’aquest club” i ha volgut destacar: “A més dels èxits, m’heu demostrat que sabeu comportar-vos com a grans persones”.
Laporta, al planter: “Sou l’orgull del club”
Reconeixement a Borrell
Alexanko ha volgut, en el seu discurs, mencionar l'entrenador Rodolf Borrell, tècnic que enguany ha dirigit el Juvenil B: “És uin tècnic que ha estat tretze anys a la casa i que ara ens deixa perquè vol provar en un equip professional”. Borell acompanyarà l'exblaugrana Àngel Pedraza en la tasca d’entrenador de l’Iraklis, de la primera divisió grega.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana