FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

13.06.2008 12:56

El Barbastre, potent a domicili

Berta Brau


Tot i el bon resultat obtingut a Barbastre, el Barça B rebrà al Miniestadi un conjunt molt ofensiu fora de casa. El Barbastre ha marcat 106 dianes en tota la temporada, cinquanta de les quals han estat aconseguides a domicili.


Com ja va avançar Domènec Torrent en el programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV, el Barbastre és un equip molt ofensiu: “És un equip que fa un futbol combinatiu i intenta jugar a futbol. Compta amb un davanter com és Linares, que ha marcat 34 gols, i dos centrals que dominen el joc aeri ”. Afirmació que va ratificar Pep Guardiola després de disputar el partit d’anada contra el conjunt aragonès: “Em sembla un equip molt bo. D’altra banda, ha marcat més de cent gols en aquest grup. Si durant el partit hagués vist poques coses podria ser més optimista, però ara sóc molt prudent”.

Golejador i poc golejat

qm3d9448.jpgPotencial ofensiu que també es reflecteix en la xifra dels 106 gols que ha marcat aquesta temporada. No obstant això, el perill del Barbastre rau en el fet que és un conjunt ofensiu tant quan juga de local com quan ho fa de visitant. I és que aquesta temporada el conjunt que entrena Alex Monserrate ha marcat cinquanta dianes a domicili entre Lliga i play-off amb un total de tretze partits guanyats a domicili, quatre d’empatats i només tres de perduts. D’altra banda, el Barbastre és un equip que no encaixa gaires dianes. De fet, jugant en camp contrari només n’ha rebut divuit en aquesta temporada.

Les claus ofensives del conjunt aragonès són principalment tres: el davanter Linares, màxim golejador del Barbastre amb un total de 34 dianes anotades, les jugades de contraatac en què es busca Linares perquè finalitzi i el joc aeri i les jugadoes d’estratègia a pilota aturada.

Divuit golejadors

Si Linares és l’home gol del Barbastre, Mañas, amb dotze dianes marcades, Jorge Sánchez, amb vuit, i Sergio Pérez, amb set, són els altres perills de cara a porteria. No obstant això, les 106 dianes aconseguides fins ara han estat marcades entre divuit jugadors diferents, fet que fa que l’arribada de qualsevol futbolista de Monserrate sigui perillosa. Així doncs, tot i el bon resultat obtingut a casa del Barbastre, el Barça B no es podrà refiar del conjunt aragonès i tal com va dir Guardiola hauran d’anar a marcar per no patir.
Imatges del Barça B-Barbastre de la temporada passada, tots dos a Segona B.
Imatges del Barça B-Barbastre de la temporada passada, tots dos a Segona B.
Un únic precedent
El Barça B i el Barbastre només s’han vist les cares en una ocasió al Miniestadi. Va ser la temporada passada en competició regular i en aquella ocasió el partit es va saldar amb un empat a zero.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana