FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

12.06.2008 16:25

“Ha estat un any meravellós”

Aleix Santacana/David Puig


El coordinador del futbol base del FC Barcelona, Albert Benaiges, ha qualificat de “meravellosa” la temporada que han fet els equips inferiors blaugrana. La campanya es pot arrodonir amb l’ascens del Barça B i la Copa del Rei juvenil.


Nou títols de Lliga d’onze possibles i tres Copes de Catalunya. Aquesta és una de les temporades amb més èxit del futbol base del FC Barcelona a nivell de resultats i que es pot veure millorada amb l’ascens del Barça B i la Copa del Rei juvenil. En una entrevista en el programa ‘Zona Mixta’ de Barça TV, el coordinador del futbol base del FC Barcelona, Albert Benaiges, s’ha mostrat molt satisfet de com han anat tot al planter barcelonista: “Serà una temporada excepcional si aconseguim pujar el Barça B a la 2a B i el Juvenil arriba a la final de la Copa. Ha estat un any meravellós. Feia molts anys que no s’aconseguien tants títols.

Dissabte històric

Benaiges també ha destacat les tres Copes de Catalunya aconseguides l’últim cap de setmana: “Per primer cop en la història del futbol base blaugrana, els tres equips participants en la Copa Catalunya es van proclamar campions i ho van fer, a més, contra l’Espanyol. Això demostra el bon estat de salut del nostre futbol base”.

La formació, el més important

Més enllà dels títols aconseguits i del bon nivell futbolístic, Albert Benaiges ha volgut destacar la formació esportiva i humana dels jugadors del planter: “Del Cadet A cap a baix només hem patit quatre expulsions i han estat per doble targeta groga. El bon joc i els resultats són importants, però no hem de perdre de vista la formació dels nois. Volem ser competitius i, a la vegada, hem de formar esportistes. Durant tota la temporada la formació ha estat per sobre de la competició”.
Foto: arxiu.
Foto: arxiu.
Il·lusionat amb el Barça B i el Juvenil A
Albert Benaiges no ha amagat la seva il•lusió pel possible ascens del Barça B a la 2a B i la possibilitat de jugar la final de la Copa del Rei juvenil: “El resultat de 0-2 a Barbastre és excel•lent, però no ens podem adormir. En el futbol no hi ha res guanyat fins que no s’acaba el partit i aquest diumenge no ens podem confiar. El Juvenil A ha de treure un bon resultat a Vigo contra el Celta en l’anada de la semifinal de la Copa. És un equip que arriba en bon estat de forma després d’una Lliga un xic irregular”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana