FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

08.06.2008 21:53

“És un bon pas, però no està sentenciat”

www.fcbarcelona.cat


La victòria davant el Barbastre ha deixat un bon regust de boca al filial blaugrana, per bé que Pep Guardiola ho té clar: “Encara queden 90 minuts per jugar, i tot i aquest pas important, encara no està fet”.


Guanyar el partit d’anada d’uns play off d’ascens havent de disputar la tornada a casa dóna molta confiança, tot i que la prudència sempre és un gran aliat a l’hora d’afrontar un partit com el que haurà de jugar el Barça B diumenge que ve al Miniestadi.

Pep Guardiola

“Si pensem que està fet és una gran equivocació. Hem de ser molt prudents”

“El Barbastre m’ha causat una impressió excel·lent i encara queden 90 minuts. És un tòpic però és la realitat.”

“Hem de treballar la mentalitat que encara hi ha feina per fer. Hem fet un bon pas però no hi ha res sentenciat.”

“No tinc cap dubte que el Barbastre pot complicar les coses al Barça però també ha de saber que nosaltres sortirem molt forts, que no especularem amb el resultat i que anirem a marcar gols.”

“Vull destacar la feina de Marc Valiente, que és l’únic central que tenim. Ha jugat amb problemes i ha fet un gran esforç.”

“Amb el Miniestadi ple tot és més fàcil. Allà haurem d'intentar moure bé la pilota i intentar marcar gols per no patir.”

Víctor Espasandín

“Un 2 a 0 és un bon resultat per encarar el partit de tornada amb més confiança. Hem fet una molt bona feina tot i ser un camp difícil. El Barbastre és un equip que vol jugar al futbol i ho ha demostrat.”

“Això és com una final i totes les finals són dures. La feina de cada jugador ha estat excel·lent i per tant s’ha de seguir així en el partit de tornada.”

“Veníem amb la il·lusió d’obtenir un bon resultat. Sabem que som forts i ho hem de demostrar a casa.”
Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Treballar la prudència
El tècnic barcelonista ha explicat quin serà el dia a dia de la setmana que ve. Set dies durant els quals es prepararan per rebre el Barbastre al Miniestadi: “Dilluns i dimarts descans i a partir de dimecres treballar poc, treballar bé, analitzar el partit de diumenge i els errors que hem fet a Barbastre. Hem de plantejar el partit de tornada amb la mateixa intencionalitat, la d’anar a atacar bé i defensar bé.”

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana