FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

06.06.2008 19:08

A 180 minuts de l’ascens

Jaume Marcet


El Barça B arriba en plena forma a l’eliminatòria decisiva de la fase d’ascens a Segona B. Només la manca de defenses centrals preocupa en un filial centrat a potenciar les seves virtuts per desfer-se del Barbastre.


El Barça B només ha de superar el Barbastre per aconseguir l’ascens de categoria, un objectiu que passa per aconseguir un bon resultat a la localitat de Somontano i rematar-ho després al Mini. Tot s’ha de decidir en 180 minuts de joc.

Rival diferent

fcbb-castillo_x4x.jpgL’experiència de l’eliminatòria contra el Castillo no condicionarà el plantejament dels homes de Guardiola a Barbastre. En terres aragoneses el Barça B sortirà, com sempre, a guanyar, però amb respecte al rival. Tito Vilanova ha explicat a Barça TV com s’afronta aquest matx: “Aquest és un altre partit, i tots són diferents. Un 6-0 no l’havíem aconseguit en la nostra Lliga i segur que havíem jugat contra pitjors equips”. El segon tècnic blaugrana afegeix: “Ara pot semblar que el Castillo era un rival fàcil, però no és així, era un equip molt agressiu. En principi esperem del Barbastre un joc més tècnic i creatiu”. Això no vol dir que pel cos tècnic aquesta eliminatòria “sigui fàcil”: “No hi ha eliminatòries senzilles”, afirma Vilanova.

Pendents de la defensa

qm3d7268.jpgTot i que s’ha rebel•lat durant tota la setmana contra el fet de perdre’s el partit de Barbastre, Chico no podrà jugar aquest enfrontament. Els metges valoren el seu esforç i l’evolució positiva del seu esquinç de grau dos al turmell esquerre. Tenint en compte l’increïble força de voluntat d’aquest futbolista, no es descarta que pugui arribar a temps a la tornada. Durant tota la setmana Marc Valiente s’ha exercitat a un ritme menor que els seus companys. El de Granollers pateix molèsties físiques, però, com explica Vilanova, “fins a última hora no decidirem res. Avaluarem l’estat dels jugadors i optarem pel millor per a l’equip”. El segon tècnic del B reconeix: “Es estrany que tinguem tots els lesionats en la mateixa posició. A més, és la demarcació més difícil de cobrir per un jugador d’una altra posició”, ha apuntat Tito Vilanova.


A 180 minuts de l’ascens
El pla del viatge
Després de veure des del Miniestadi el partit del Juvenil A, els jugadors i el cos tècnic del filial sortiran dissabte cap a Lleida, on dormiran la nit abans del partit. Després de dinar, els jugadors de Guardiola aniran en autocar cap al camp municipal de Barbastre, on, a les 18.30 h, s’iniciarà el partit.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana