FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

06.06.2008 18:17

El Barbastre, a punt

Miriam Nadal


A diferència del Barça B, que té dubtes per les lesions que arrossega a l’eix de la defensa, el Barbastre està pràcticament al cent per cent.


I és que els divuit homes entrenats per Alex Monserrate estan a punt per enfrontar-se al filial blaugrana. Té dos lesionats —Jorge Barón i Higuera—, però són de llarga durada i, per tant, no afecten els plans de l’entrenador aragonès.

El míster del Barbastre ha explicat a Barça TV i el web qui és per ell el favorit de l’eliminatòria. “Per cartell, el Barça B és el favorit, però quan la pilota comenci a rodar, ja ho veurem. Tinc confiança en el meu equip i el Barça B és teòricament superior, però penso que estem en un 50 per cent a 50 per cent. Després de diumenge, veurem els percentatges”, ha destacat Monserrate.

El president del Barbastre, Joaquin Torres, destaca la qualitat dels futbolistes del Barça B. “En una eliminatòria et pot tocar qualsevol rival. Sempre t’agrada que et toqui un equip com el Barça B, perquè té nanos escollits; els millors. És un handicap bonic que t’enfrontis a un rival així”. Torres ha recalcat: “Veurem futbolistes que en un any o dos seran figures a la Lliga o també a nivell internacional. Per a una ciutat com Barbastre, que també és barcelonista, és cridanera la presència del filial”.

Ismael Remacha, un dels titulars del Barbastre, era futbolista del Barça C la temporada passada i mitja de l’anterior. L’aragonès es trobarà els seus antics companys. “És un partit important. El sorteig va ser capritxós en enfrontar-me amb els meus companys. Estem amb il•lusió i moltes ganes”. 
www.udbarbastro.com
www.udbarbastro.com
Perspectiva de partit ofensiu
El Barbastre, amb més de cent gols, és el màxim golejador de la Tercera Aragonesa. Remacha destaca que es veurà un bon compromís: “Som ofensius i aquesta és la nostra arma. No ens espanta el Barça B tot i que són un gran equip, perquè volem pujar”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana