FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base -Barça B

05.06.2008 13:46

Treball d’estratègia

Jesús Carrillo


Els centrals Chico i Marc Valiente han treballat pel seu compte, al marge del grup, en l’entrenament del Barça B d’aquest dijous al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.


Durant més d’una hora, els jugadors del filial s’han excercitat a la gespa del camp principal de la ciutat Esportiva de Sant Joan d’Espí.

Posició i finalització

El joc de posicions i un exercici de finalització han estat, aquest matí, les eines del treball de camp per part del cos tècnic blaugrana. Com dimecres, bona part de l’entrenament ha consistit a treballar el joc de posicions i a la vegada de possessió de la pilota. Després s’ha passat a treballar un exercici de finalització, amb una teòrica situació de contraatac amb superioritat numèrica. Primer s’ha practicat el 2 contra 1 i després el 3 contra 2.

Partidets

La sessió d’entrenament ha finalitzat amb dos partidets. Amb pitral taronja han jugat Oier, Fali, Abraham, Toribio, Espasandín, Eneko, Guerra, Sergi Busquets i Pedrito, mentre que sense pitral ho han fet Pau -porter- Córcoles, Xavi Torres, Rueda, Urbano, Dimas, Gai i Jeffren.

No ha participat en el partidet Víctor Vázquez, per precaució, ja que arrosega una sobrecàrrega.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Divendres, també a les 10.30 h
La Ciutat Esportiva del FC Barcelona serà l’escenari d’una nova sessió preparatòria a partir de dos quarts d’onze del matí. El Barbastre espera a l’horitzó del cap de setmana.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana