FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

05.06.2008 12:30

La segona línia també marca

Sandra Sarmiento


Setze jugadors del Barça B han marcat gols aquesta temporada. Pep Guardiola té una plantilla molt completa i una clara demostració és l’aportació golejadora dels migcampistes.


El filial barcelonista va marcar 70 gols a la Lliga i es va convertir en el segon màxim realitzador de la categoria després del Sant Andreu. A la fase de promoció d’ascens a Segona B va golejar el Castillo canari en la primera eliminatòria. En una exhibició de futbol al Miniestadi va sumar sis gols més. Els encarregats de perforar les porteries rivals són Emilio Guerra, Gai Assulin, Pedro Rodríguez o Víctor Vázquez, però la segona línia del Barça B també està aliada amb el gol.

Dimas, líder golejador

El partit davant el Castillo pot servir com a exemple de la importància que tenen els jugadors que actuen a la medul·lar. Dimas Delgado va marcar, per primera vegada aquesta temporada, dos gols en un mateix partit. El futbolista, que l’estiu passat va fer l’‘stage’ a Saint Andrews, va obrir la llauna, un fet que ja s’ha repetit aquest any davant el Vilanova i el Banyoles. L’ex de la Gramenet suma vuit gols, una xifra força considerable.

Torres, organitzador amb vocació ofensiva

Xavi Torres, una de les opcions per suplir Chico en l’eliminatòria contra el Barbastre, ha marcat quatre gols. Tot i que acostuma a jugar de pivot al davant de la defensa, el de Xàvia s’incorpora bé a les segones jugades, domina el joc aeri i el seu lideratge li permet transformar els penals si l’equip ho necessita.

La resta de gols

Dels dinou gols que han marcat els migcampistes, Dimas n’ha fet vuit, Torres n’ha sumat quatre i la resta se’ls reparteixen Sergio Busquets, que ha vist porteria contra el Banyoles, quan es va estrenar com a golejador amb el filial i també davant el Masnou; Abraham, que va marcar dos gols contra el Blanes i el Reus; i Daniel Toribio, que també suma dos gols, tots dos al Miniestadi. Va donar la victòria per la mínima contra el Palamós i va tancar el triomf per 2-0 contra la Rapitenca. Finalment, Víctor Sánchez va fer el 4-0 contra el Ricoh Premià. El partit, però, va acabar 4-3.

La segona línia també marca
Els defenses també marquen
Alberto Botía i José Manuel Flores ‘Chico’ també han vist porteria amb el Barça. Els dos han fet tres gols. El defensa de Cadis, que es va lesionar en l’últim partit contra el Castillo, va anotar el 5-0 de cap.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana