FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base - Barça B

04.06.2008 13:21

Treball tàctic i físic

www.fcbarcelona.cat


Aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els jugadors de Josep Guardiola han treballat de valent per preparar el compromís d’aquest proper diumenge davant el Barbastre, corresponent al play-off d’ascens a Segona B.


L’única absència a la sessió preparatòria d’aquest dimecres al matí ha estat la del central Chico. La resta de jugadors han treballat sota les ordres de Pep Guardiola i ‘Tito’ Vilanova.

Força i passades

El primer exercici que han realitzat els jugadors del filial ha estat un treball de força i passades. Els jugadors han combinat les curses curtes amb les passades al company, en què hi ha hagut un alt ritme de treball i d’intensitat.

Joc de possessió

Després d’aquest primer exercici els jugadors han practicat el joc de possessió i conservació de la pilota. Amb quatre pivots externs tots els jugadors han participat en un gran rondo molt intens i en el que s’havia d’intentar recuperar les pilotes perdudes a favor de l’altre equip. Un treball en què s’ha barrejat potència, velocitat, posicionament i toc de pilota amb passades curtes i llargues.

Partidets

L’entrenament ha tingut com a últim punt una sèrie de partidets, en un espai reduït de joc, amb molta velocitat, intensitat i amb molts gols. Els jugadors de Guardiola han fet un treball de camp molt intens per preparar a fons el partit del diumenge.

Foto: arxiu.
Foto: arxiu.
Chico, treball individual
El central blaugrana Chico, lesionat dissabte davant el Castillo en una acció fortuïta, ha seguit aquest matí el pla específic de recuperació de la seva lesió al turmell de la seva cama esquerra. A hores d’ara no es pot confirmar si el jugador estarà a disposició del tècnic per al partit del proper cap de setmana a terres aragonesas.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana