FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

03.06.2008 18:12

Opcions per suplir Chico

Jaume Marcet


Amb les absències de Botía, Víctor Sánchez i Chico per lesió, Guardiola haurà de reconvertir algun dels seus futbolistes de perfil defensiu en central per poder acompanyar Marc Valiente a l’eix defensiu.


Tot i que Guardiola no disposa de cap central pur a la plantilla del Barça B per ocupar el lloc de Chico, el tècnic del Barça B podria alinear a l’eix defensiu qualsevol d’aquests futbolistes.

Xavi Torres: Pivot
barxa_b-standreu_x3x.jpg
És un mig centre defensiu però a la primera volta va demostrar que pot adaptar-se sense problemes a la posició de central. Garanteix seguretat en el joc aeri i bona sortida de la pilota. És, en principi, el recanvi natural de Chico.

David Córcoles: Lateral dret

fcbb-castillo_x4x.jpgÉs un lateral marcador que en alguns partits aïllats ha jugat de central. Pot ser un bon complement per a un central alt. És una assegurança a l’hora d’arribar al tall per qualsevol cobertura defensiva. El seu lloc al lateral dret podrien ocupar-lo Fali o Abraham.

Sergio Busquets: Pivot

fcb-b-santboia_x11x.jpgQuan Chico es va lesionar contra el Castillo, Busquets va acabar el partit de central. La seva gran alçada i bon toc de pilota li permet dominar el joc aeri i les passades precises des del darrere. Pot ser una bona opció tot i que no ha jugat mai regularment a la defensa.

Àlex Bolaños: Central

JUVENIL_12.jpgÉs l’únic central pur a la disposició de Guardiola. Amb el fitxatge de Chico va tornar al Juvenil A, l’equip on ha jugat gairebé tota la temporada. És un bon marcador i al mateix temps garanteix una sortida neta de la pilota. Quan Guardiola el va necessitar, va oferir un bon rendiment al filial, tot i que no juga amb el B des de la jornada 23 al camp del Blanes.
Opcions per suplir Chico
Mala sort per als centrals

La lesió de Chico és l’ultim episodi dels problemes físics que han arrossegat els centrals del filial en aquest tram final de la temporada. Després de ser un jugador amb pes a la primera volta, Alberto Botía no ha pogut gairebé jugar des de l’inici de l’any 2008. Víctor Sánchez ha estat operat avui d’una fractura al radi del colze, mentre que Chico va patir contra el Castillo un esquinç al turmell.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana