Futbol Base-Juvenil A

01.06.2008 14:07

Rochina equilibra el derbi (1-1)

El Juvenil A del FC Barcelona ha aconseguit un resultat positiu a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Un gol de Rubén Rochina ha equilibrat la diana inicial de Baena en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei juvenil.

QM3D4824.jpgLes semifinals de la Copa del Rei són més a prop per al Juvenil A del Barça. L’equip d’Àlex García ha aconseguit un bon resultat al camp de l’Espanyol (1-1) en l’anada dels quarts de final d’aquesta competició.

Primer temps complicat

QM3D4734.jpgL’Espanyol ha començat amb força el partit i ha buscat el gol des del primer instant. L’ocasió més clara dels locals l’ha tingut Max en el minut divuit amb un xut que ha refusat el pal. Al FC Barcelona li ha costat entrar en el partit i del primer període es poden destacar en l’aspecte ofensiu el xut de falta de Jonathan i un intent atacant de Pons. El domini dels blanquiblaus ha topat amb l’encert del porter Rubén Miño.

Rochina empata

QM3D4752.jpgEl migcampista de l’Espanyol Baena, format a les categories inferiors blaugranes, va marcar el primer gol del partit en el minut disset en una acció confusa a l’àrea blaugrana. L’atacant valencià del Barça Rubén Rochina ha pogut empatar el matx al minut 32 d’aquest segon període. Rochina ha demostrat el seu olfacte golejador en una acció d’oportunisme a la sortida d’un córner. El partit de tornada es jugarà al Mini aquest proper dissabte.
El Cadet A a la final
Els nois de García Pimienta s’han classificat per a la final del campionat de Catalunya. El Cadet A blaugrana va desequilibrar la semifinal davant el Cornellà (3-0) amb accions de gran talent. El primer gol del partit el va signar el defensa Sergi Gómez amb un xut de falta espectacular. La qualitat d’Adrià Carmona va ser determinant per resoldre el partit al segon període. Adri va marcar el 2-0 amb un xut des de fora de l’àrea i va assistir Sergi Roberto en el tercer i definitiu gol del partit.