Futbol Base-Infantil A

30.05.2008 19:00

Amb pas ferm a la final (5-0)

Jaume Marcet

L’Infantil A blaugrana continua ferm en la seva lluita per aconseguir el doblet. Els nois de Fran Sánchez van superar el Cornellà a les semifinals del campionat de Catalunya amb una victòria contundent (5-0).

L’oposició del Cornellà va començar a minvar als cinc minuts del partit. Una gran acció de conjunt dels blaugranes la va transformar en gol l’extrem Cristian Herrera. El domini de l’Infantil A blaugrana va anar creixent fins al punt de poder ampliar la renda al minut 21. L’interior camerunès Moussima va començar i finalitzar una acció de gran qualitat. Abans del descans Mamadou Sylla va acabar de decidir el matx amb un tercer gol d’oportunisme.

Dos gols més

IA_2.jpgEn una segona meitat de tràmit, l’Infantil A blaugrana va poder eixamplar encara més la diferència al marcador. Gerard Deulofeu, que havia col•laborat amb bones passades, va marcar el 4-0, mentre que un xut directe de falta de Babunsky va arrodonir el triomf.

Satisfacció de l’entrenador

IA_3.jpgL’entrenador de l’Infantil A, Fran Sánchez, destaca a Barça TV el mèrit dels seus jugadors: “El rival ha plantejat un partit molt defensiu. Ha jugat amb les línies molt endarrerides i això ha permès que tinguéssim més possessió de pilota.” Ara toca esperar el guanyador de l’altra eliminatòria, que jugaran l’Espanyol i el Nàstic: “Hem complert el nostre objectiu d’arribar a la final. A partir d’aquí el rival que ens toqui intentarem guanyar-lo. Intentarem fer el nostre joc. Hem de ser fidels al nostre estil i intentar portar la iniciativa tenint la pilota. Independentment del rival que hi hagi davant hem de jugar com nosaltres sabem”, apunta el tècnic blaugrana.
El Cadet A també busca la final
Aquest dissabte a les dotze del migdia i amb Barça TV en directe el Cadet A del FC Barcelona pot assolir la classificació per a la final del campionat de Catalunya. L’equip de García Pimienta haurà de superar el Cornellà per arribar a una final en què es trobaria el guanyador de l’Espanyol-Barri Santes Creus.