FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base

29.05.2008 16:46

Penúltim entrenament del Barça B

www.fcbarcelona.cat


L’equip de Josep Guardiola ha fet la penúltima sessió preparatòria abans de rebre aquest dissabte el Castillo. El treball amb pilota ha tornat a ser el protagonista a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.


En una sessió no tan llarga com en els darrers dies, el Barça B ha continuat aquest dijous preparant amb intensitat el decisiu partit de dissabte contra el Castillo. Excepte les conegudes baixes dels lesionats Botía i Víctor Sánchez, Josep Guardiola ha disposat de tots els seus efectius per preparar el partit més important d’aquesta temporada. La pilota, un dia més, ha estat la gran protagonista durant gairebé tota la sessió.

Control i pressió

training_barxab_290508_x6x.jpgGuardiola ha dividit l’equip en dos grups i un jugador comodí i ha ordenat un partidet sense porters en una meitat del rectangle de joc. L’objectiu de l’exercici era treballar la possessió de la pilota i la pressió al contrari. El jugador comodí donava suport a l’equip que mantenia el control de la pilota. Els jugadors buscaven combinar amb el company amb un màxim de dos tocs de pilota per, així, donar velocitat al joc i superar la pressió de l’equip contrari. En la part final de l’entrenament, un grup de jugadors han practicat xuts a porteria.

Visita d’Àngel Mur

training_barxab_290508_x8x.jpgEl que fou durant molts anys el fisioterapeuta del primer equip de futbol, Àngel Mur, ha presenciat l’entrenament del Barça B i ha volgut donar suport als jugadors i tècnics del filial per al partit contra el Castillo. Mur ha saludat tots els components de l’equip tècnic i de manera especial Guardiola, amb qui va coincidir al vestidor del primer equip entre les temporades 1990/91 i 2000/01.
Penúltim entrenament del Barça B
Cobertura especial a Barça TV
Barça TV emetrà aquest dissabte en directe el partit entre el Barça B i el Castillo a partir de les sis de la tarda, així com una edició especial del programa ‘El Marcador’. A dos quarts de sis, tota la informació prèvia al partit amb els comentaris de Toño de la Cruz i entrevistes a peu de gespa. Després del matx, les reaccions dels jugadors i les rodes de premsa en directe dels entrenadors, amb l’anàlisi de l’entrenador i exjugador del FC Barcelona, Jordi Roura.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana