Futbol base - Juvenil A

29.05.2008 12:36

Thiago es perdrà el derbi

David Puig

Thiago Alcàntara, amb una contractura, no podrà jugar el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. El Juvenil A blaugrana afronta amb la màxima il·lusió el gran clàssic del futbol base català.

Àlex García no podrà disposar de Thiago Alcàntara per a l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei juvenil contra l’Espanyol. El migcampista blaugrana ja es va perdre l’últim partit contra el Reial Madrid a Valdebebas a causa d’una contractura muscular a la cuixa dreta que el farà estar dues setmanes més de baixa. Ara mateix el jugador és dubte seriós per poder jugar el partit de tornada contra el conjunt espanyolista. Ilie i Marc Muniesa, tots dos també lesionats, tampoc podran jugar diumenge que ve a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Màxima il·lusió

QM3D3717.jpgL’equip d’Àlex García afronta el derbi amb la màxima il·lusió, ja que serà el primer cop que tots dos equips s’enfrontaran aquesta temporada, atès que el Barça ha jugat al grup setè de la Divisió d’Honor juvenil i l’Espanyol ho ha fet al tercer: “És un clàssic del futbol base català tot i que aquest any no hem jugat al mateix grup. Arribem en un bon moment de forma i aquesta és una competició que ens va prou bé, ja que som l’equip que l’ha guanyada més cops”, assegura Àlex García.

Segona final anticipada

QM3D3754.jpgTan bon punt es va conèixer l’emparellament entre el Barça i l’Espanyol, molts van qualificar l’eliminatòria de “final anticipada”. L’entrenador blaugrana no ho veu tan clar: “Serà la segona final anticipada, ja que es va dir el mateix de l’anterior eliminatòria contra el Reial Madrid. Si vols jugar la final t’has d’enfrontar als millors equips i a mesura que superes eliminatòries els equips que queden són d’un gran nivell” .
Un Espanyol en ratxa
L’Espanyol es va classificar per als quarts de final després de guanyar el Vila-real per 4-1 en el partit de tornada dels vuitens de final tot remuntant el 4-2 del partit d’anada. Va ser també contra l’equip de la Plana que l’Espanyol va guanyar l’11 de maig la primera Copa d’Espanya de la seva història.