FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Aleví A

28.05.2008 09:57

El premi de la feina de base

www.fcbarcelona.cat


Els campions del torneig de Brunete van arribar orgullosos a la Ciutat Esportiva. L’equip, que va ser rebut per familiars, tècnics i el directiu Rafel Yuste, van saltar de l’autocar al crit de “campions” i mostrant la copa a tots els presents.


Per l’entrenador del conjunt aleví, Andrés Carrasco, el balanç del campionat no pot ser altre que “excepcional perquè els nois han tingut un comportament a l’alçada del que nosaltres demanàvem i això sempre és un orgull per a nosaltres”.

Una qualitat important

brunete_01.jpgDurant tot el torneig l’equip blaugrana ha mostrat una gran intensitat en el joc, sobretot en la final contra el València, en un partit que van haver de remuntar. Per Carrasco és molt important que els nens mostrin caràcter i capacitat de superació en moments complicats: “En els nostres jugadors sempre hi ha una reacció i això és un mèrit molt gran. No tots els equips són capaços de jugar amb una intensitat tal com per remuntar un partit, i menys en situacions com aquesta, amb tanta pressió”.

El millor planter

És el quart any que els alevins del Barça aconsegueixen aquest trofeu, i això converteix el FC Barcelona en el club que més vegades ha guanyat a Brunete. “En categoria alevina som el millor planter que hi ha. I després si vas repassant arribes a la conclusió que som els més competitius en l'àmbit europeu”, comenta Andrés Carrasco.

Premis individuals

L’entrenador considera que és un orgull per a tota la plantilla que dos dels seus jugadors hagin obtingut el reconeixement individual de l’organització del campionat. Sobre el millor jugador del torneig, Fran Álvarez, el tècnic de l’Aleví A destaca: “És un jugador que representa molt bé tot el que nosaltres intentem defensar, el treball i la constància". Pel que fa al màxim golejador del torneig, el migcampista Enguene Carrasco afirma que "un volant sigui un golejador és una cosa que també diu molt de la nostra manera de ser i de pensar el futbol, que és sempre anar a l’atac, anar a pel partit i no renunciar, per deixar d’encaixar gols, sacrificar l’aspecte ofensiu”.
El premi de la feina de base
Els protagonistes
Fran Álvarez vol treure importància al seu triomf personal perquè considera que en el torneig hi juguen molt bons jugadors, però es mostra molt satisfet amb el títol ja que “Brunete és un dels millors torneigs que podem jugar”. Per altra banda, Enguene valora en la mateixa línia el resultat del campionat perquè “això demostra que som els millors”. A més, destaca el treball conjunt de l’equip com l'element clau per haver aconseguit la Copa.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana