FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

26.05.2008 19:40

El filial perd al seu comodí

www.fcbarcelona.cat


El Barça B no podrà comptar amb una de les seves peces clau fins a la temporada vinent. Víctor Sánchez ha patit una fractura al radi després de caure en mala postura a Castillo del Romeral.


S’ha convertit al llarg de tota la temporada en un home bàsic pels esquemes de Guardiola. La seva agressivitat i capacitat tàctica ha estat útil per reforçar la defensa, el mig del camp o la davantera , segons ha interessat al cos tècnic del filial. El Barça b perd pels partits més trascendentals de la temporada al seu comodí.

Caiguda desafortunada

No havien passat ni cinc minuts del partit Castillo-Barça B quan el 5 blaugrana va ser empès per un contrari i en la caiguda va recolzar el colze al terra. El fisio i metge del filial van demanar ràpidament el canvi conscients que el cop no era una acció més del joc. Marc valiente ha haver de substituir-lo en fred, sense gaire escalfament, per ocupar un lloc clau del B.

Diagnòstic

BRAx2.jpgDaniel Medina, doctor del Barça B, en una primera inspecció ja ho va deixar clar: “en la caiguda ha patit un episodi d’inestabilitat a causa del desequilibri que ha patit que l’ha fet caure amb el braç en extensió”. Tot plegat no deixava lloc al dubte: “Víctor ha patit una fractura al radi i ara farem un tractament conservador i en breu decidirem si cal una intervenció quirúrgica”. Sigui quin sigui el tractament , el polivalent jugador del b ja no podrà actuar en els tres possibles partits que resten de temporada. Els metges creuen que el període de recuperació del colze pot allargar-se entre sis i vuit setmanes.
El filial perd al seu comodí
Sessió de recuperació
Després d’arribar diumenge a les dotze de la matinada a Barcelona, els jugadors del Barça B han tornat aquest migdia als entrenaments a Sant Joan Despí. L’equip s’ha exercitat a la ciutat esportiva amb l’intenció de recuperar forces de cara al decisiu partit de dissabte contra el Castillo (18 h-Barça Tv en directe).

Aquest dissabte a les sis de la tarda caldrà fer un gran partit per poder enfrontar-se en l’eliminatòria decisiva al guanyador del duel entre el Langreo i el Barbastre. En el primer round van guanyar els asturians al temps afegit. El triomf per 2 gols a un del Langreo ho deixa tot obert pel partit de tornada a Osca.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana