Futbol Base - Cadet B

25.05.2008 12:10

El Cadet B cau a la tanda de penals (1-1)

El Barça no ha pogut superar el Reial Madrid a la final nacional del torneig Nike Premier Cup, disputada a la Vall d’Uixó. El Cadet B no ha pogut superar el seu rival tot i l’esforç i les ganes que ha posat al terreny de joc.

Después de l’empat a un, la sort de la tanda de penals ha girat l’esquena als blaugranes, que amb un únic error des dels onze metres s’han vist condemnats davant l’encert total dels blancs.

L’empat arriba a l’últim minut

Els primers deu minuts s’han caracteritzat per la intensitat del joc, encara que la falta de control dels dos equips no ha permès crear ocasions gaire clares. Això no ha impedit que el Reial Madrid marqués el primer gol, el que ha fet que el Barça comencés a pressionar més.

A partir de l’1-0 el partit s’ha tornat menys vistós. Tot i això, tots dos equips s’han bolcat a la porteria contrària. El Cadet B ha començat a crear més situacions de perill i ha estat a punt de marcar. No ha estat fins a l’últim minut del partit que el Barça ha aconseguit empatar el partit amb un gol d’Etock, que ha aprofitat un rebuig en la darrera jugada del matx.

Els penals, poc favorables al Cadet B

Amb l’empat a un al marcador el partit s’ha hagut de decidir a la tanda de penals. El Barça ha marcat quatre dels cinc penals llançats, mentre que l’efectivitat madridista ha estat total i ha transformat els cinc llançaments des dels onze metres. El major encert madridista ha decidit la final davant un Barça que ha ofert una molt bona imatge durant tot el campionat.
Trajectòria triomfal del Barça
En la fase nacional de la Nike Premier Cup el Cadet B blaugrana ha superat equips com el Sevilla —el qual els de Víctor Sánchez van guanyar per 2-0—, el Vila-real, i l’Athletic de Bilbao, a la semifinal. Va ser precisament contra els bascos que el Barça també s’ho va jugar a la tanda de penals, encara que en aquell moment els blaugranes van estar més encertats que en la final contra el Reial Madrid.