Futbol Base

24.05.2008 20:22

El Juvenil A, a quarts de final (1-1)

El Barça passa a quarts de final de la Copa del Rei. L’empat contra el Reial Madrid ha estat beneficiós per al conjunt blaugrana, que va guanyar la setmana passada en el partit d’anada al Mini. Iago ha estat l’autor del gol blaugrana (40’).

El Juvenil blaugrana ha sortit al camp amb la tranquil·litat de saber que si empatava a casa del seu màxim rival ja es classificava per als quarts de final de la Copa del Rei.

El partit ha començat força igualat. Tant el Barça com el Reial Madrid anaven tocant la pilota de manera repartida esperant el moment d’obrir el marcador. L’equip d’Àlex Garcia ha creat algunes ocasions de perill apropant-se a porteria, però eren oportunitats que no s’acabaven de transformar. El Reial Madrid, tot i que ha estat més fluix a l’hora de crear ocasions, ha marcat el primer gol al minut 30 quan Javi Rodríguez ha arribat a porteria per primera vegada.

L’empat assegura els quarts de final per al Barça

Els blaugranes s’han posat les piles i han començat a controlar més el partit. A mesura que els minuts passaven, el Barça creava ocasions més clares, però no ha estat fins al final de la primera part que ha arribat l’esperat gol. L’artífex ha estat el blaugrana Iago, que, en un contraatac, s’ha posat al davant del porter i, amb molta fredor i una seguretat innegable, ha marcat el gol decisiu.

Els blaugranes, molt superiors a la segona part

En tornar del descans un Barça amb molta més força i decisió ha sortit al terreny de joc disposat a guanyar. Els d’Àlex Garcia han estat molt més superiors que el Reial Madrid i han dominat totalment la segona meitat. El FC Barcelona ha sabut arribar a porteria amb més facilitat i ha creat més ocasions que el seu històric rival, però l’empat a un s’ha mantingut fins al final del partit sense que cap dels dos equips hagi tornat a marcar.

Amb el resultat d’aquest partit el Juvenil blaugrana s’assegura jugar com a mínim els quarts de final i fer, així, un pas endavant per aconseguir la Copa de Rei.
L’Aleví A, a les semis de Brunete
L’equip d’Andrés Carrasco s’ha classificat per a les semifinals del mediàtic torneig de Brunete, emès per Barça TV, després de guanyar el Vila Real per 3-0. Enguene (2) i Mamadou han marcat els gols de l’Aleví A blaugrana en el partit de quarts de final. Abans, els blaugranes havien quedat primers de grup després de guanyar 3-0 el Recreativo de Huelva, 6-0 el Mallorca, 2-0 l’Altético de Madrid i després d'empatar a un contra el Llevant. En el torneig de Brunete juguen els Alevins A de tots els clubs que tenen el primer equip jugant a Primera Divisió.