FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base - Barça B

24.05.2008 17:40

Trashorras: “El Castillo és dels millors equips de les illes”

Jaume Marcet (Enviat especial)


L’exjugador del Barça B Roberto Trashorras espera que el filial blaugrana superi el Castillo, el qual qualifica com “un dels millors equips de les illes”.


Va formar part d’un Barça B en què jugaven Oleguer, Iniesta, Motta, Arteta i Nano, entre d’altres. Sempre va destacar per la seva tècnica i creativitat, però no ha pogut, com altres companys, consolidar-se a la Primera Divisió. Ara juga a la UD Las Palmas, equip del qual és el gran referent ofensiu. Trashorras ha presenciat l’entrenament del B en directe i ha parlat amb Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Ja fa uns anys que va deixar el filial del Barça.

"Sí, ja fa uns anyets. Era una època bona amb jugadors com Babangida, Nano, Motta i Iniesta. En tinc molt bons records. Ja no queden jugadors al B de la meva època, però encara hi ha gent, com el delegat Toni Alonso, o altres auxiliars, que conec bé."

Com veu l’eliminatòria per al Barça B contra el Castillo?

"Al Barça B l’he volgut seguir durant la temporada, he vist partits per Barça TV, i els veig bé, crec que han fet una gran tasca amb Guardiola. Són els favorits per passar l’eliminatòria."

Què en sap del Castillo?

"A la pretemporada vam jugar contra ells i són un dels millors equips de la zona. Juguen bé al futbol. No serà un rival fàcil, tot i que el Barça B ha de ser molt superior."

Veu els aficionats canaris optimistes per a aquesta eliminatòria?

"Suposo que esperen que es produeixi la sorpresa, però són conscients que el més normal és que passi el Barça B. Per al Castillo aquesta eliminatòria ja és una festa, per poder jugar contra els blaugranes."
Trashorras: “El Castillo és dels millors equips de les illes”
No sap si podrà veure el partit
Roberto Trashorras voldria seguir en directe el partit del Barça B, però la seva dona està embarassada de nou mesos i, per tant, en qualsevol moment pot donar a llum. És per això que, fins a l’últim moment, no decidirà si anirà a Castillo del Romeral o no.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana