FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

24.05.2008 17:49

Entrenament en un paratge natural

Jaume Marcet (enviat especial)


El Barça B ha treballat aquest dissabte a Barranco Seco, l’habitual camp d’entrenament de Las Palmas. Situat als afores de la capital de Gran Canària, els de Pep Guardiola han ultimat detalls per al duel contra el Castillo.


Sessió preparatòria del filial sense incidències ni grans novetats. Guardiola ha pogut treballar l’aspecte tàctic del partit durant tota la setmana a Barcelona amb la tranquil·litat de realitzar els entrenaments a porta tancada. Aquesta última sessió, a porta oberta, abans del partit de diumenge ha estat aprofitada per continuar adaptant-se a la calor i la humitat típiques d’aquesta zona. Els jugadors han fet diferents exercicis físics i amb la pilota però el cos tècnic no ha ensenyat les seves cartes de cara a la possible alineació contra el Castillo.

Entrenament curiós

entrenament_canarias.jpgEls jugadors s’han exercitat en un marc gairebé insòlit. Barranco Seco està situat als afores de Las Palmas i és una zona on, a més del camp d’entrenament de Las Palmas, el club canari hi volia construir més terrenys de joc. Les obres es van paralitzar a causa de la naturalesa del recinte, considerat un parc natural. Mentre la UD Las Palmas culmina la construcció d’una nova ciutat esportiva, l’equip groc-i-blau continua utilitzant aquestes instal•lacions per al treball diari d’entrenaments.
Entrenament en un paratge natural

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Un hotel també especial
L’hotel on s’allotja el Barça B a Las Palmas tampoc és convencional. L’Hotel Santa Catalina, construït l’any 1890 i renovat el 1998 i el 2005, està declarat monument artístic.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana