FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

23.05.2008 22:00

Les penyes canàries donen suport al B

Jaume Marcet (Enviat especial)


Aquest divendres l’equip dirigit per Josep Guardiola, que diumenge ha de jugar amb el Castillo pel play-off d’ascens a Segona B, ha tingut una rebuda especial a les illes Canàries.


Només arribar a l’hotel Santa Catalina de Las Palmas, on està concentrat el Barça B aquests dos dies, l’equip de Pep Guardiola va ser rebut per una delegació de penyes de Gran Canària. A l’acte, organitzat pel delegat de Canàries del Consell Consultiu de Penyes, José Yamal Auach, hi va assistir també Josep Contreras, de la Comissió Social, mentre que la Junta Directiva estava encapçalada per Rafael Yuste, responsable del futbol base blaugrana.

Suport al Barça B

Josep Guardiola va oferir una petita xerrada en què també se li podien formular preguntes. Sobre el futur del primer equip el de Santpedor no en va voler dir res i va afirmar que espera obtenir un bon resultat amb el Castillo a l’anada del play-off, la seva única preocupació ara mateix.

Guardiola, que va rebre una placa commemorativa de les penyes canàries, va voler agrair el suport que aquestes penyes li donaran diumenge al filial blaugrana.
Les penyes canàries donen suport al B

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana