FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

24.05.2008 01:31

Vilanova: "Hem de jugar com sempre"

Jaume Marcet (Enviat especial)


El cos tècnic del Barça B ha mentalitzat els seus jugadors per sortir a guanyar al camp del Castillo. Vilanova asegura que no sortiran a especular sinó que “hem de jugar com sempre”.


La il·lusió dels jugadors i el cos tècnic es palpa a les cares dels protagonistes. Tots han hagut de treballar molt durament durant tota la temporada per arribar a la situació actual, a dues passes de l’ascens.

Un rival que cal respectar

El primer passet per continuar somiant amb l’ascens passa per superar el Castillo. Un equip que, pel segon entrenador del B, Tito Vilanova, “és un conjunt fort, dissenyat per pujar a Segona B". "És enganyós que hagin acabat quarts ja que durant tota la temporada han anat primers. Només al final cinc derrotes consecutives els han fet acabar en aquesta posició”, afirma Vilanova, que coneix Axier Intxaurraga, l’entrenador dels canaris: "Havíem jugat junts a l’Elx i abans del sorteig ja havíem parlat de la possibilitat d’enfrontar-nos i així ha ha estat, cruel, que m’ha comentat que ells preferien un altre rival”.

No variar l’estil

El sistema d’eliminatòries no ha de fer que el Barça B variï la seva manera de plantejar el partit d’anada: Durant tota la temporada hem jugat d’una manera i ara no seria bo canviar-la”, asegura Tito Vilanova, convençut que “no sortirem a especular". "No és el nostre joc, ens hem d’oblidar que hi ha un partit de tornada, aquesta és la millor manera d’aconseguir un bon resultat, jugar com sempre”.
Vilanova: “Hem de jugar com sempre“

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana