Futbol Base

22.05.2008 12:58

L’Infantil A, a la semifinal de la Copa Catalunya

Els nois que entrena Fran Sánchez van guanyar còmodament el Lleida en el partit únic de quarts de final de la Copa Catalunya. L’Infantil A blaugrana va dominar el partit i va acabar golejant els lleidatans.

La primera part va ser molt disputada, amb arribades constants de tots dos equips i amb molts gols (3-1). A la segona meitat, el Lleida va afluixar el ritme de joc i no va xutar cap cop a porteria. Així, l’Infantil A del Barça va aprofitar per rematar el partit i sentenciar el triomf final (5-1).

Golejada blaugrana

En aquesta victòria, que suposa el pas a la semifinal de la Copa Catalunya, hi va participar tot l’equip. El primer gol va ser de Mamadou Sylla (minut 16) després d’una gran jugada individual de Gerard Deulofeu. Al cap de dos minuts el Lleida empatava amb un gol de Luis Alí. L’alegria dels lleidatans, però, no va durar gaire, ja que al minut 22 Deulofeu marcava la segona diana blaugrana en rematar un córner i tornava a avançar el Barça en el marcador. Dos minuts abans del final del primer temps va arribar el tercer dels de Fran Sánchez, gol aconseguit per Cristian Herrera, de nou arran d’un llançament de córner.

Segon temps blaugrana

A la segona part, i ja amb la tranquil·litat d’anar guanyant, el Barça va anotar dos gols més. El primer, de la mà d’Ebwelle Alain, amb una gran jugada individual al minut 59 de joc. El segon i últim del partit va anar a càrrec de Pol Roige, que va enviar l’esfèric al fons de la xarxa rival rematant una assistència d’Ebwelle.

Còmoda victòria que, segons explica Cristian Herrera, ha trobat les claus en una gran concentració: “Ens hem posat les piles, hem donat el màxim i hem sortit molt concentrats, tal com ens diuen els entrenadors ”.
El pròxim partit
El partit de semifinals es jugarà l’1 de juny i l’Infantil A s’haurà d’enfrontar al guanyador del grup J, el Cornellà o l’Hospitalet, que es decidirà aquest dissabte.