FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

21.05.2008 17:53

L’entrenador del Castillo alaba el Barça B

Marc Guillén


El tècnic del Castillo, el rival del Barça B al play-off d’ascens, ha assegurat que el filial blaugrana és el “millor equip de Tercera”. A més, Axier Inxtaurraga ha explicat que la visita del Barça B ha aixecat molta “expectació” a les Canàries.


L’entrenador del Castillo, Axier Inxtaurraga, ha explicat a Barça TV i a www.fcbarcelona.cat com han viscut l’aparellament amb el Barça B en la primera eliminatòria de la fase d’ascens.

“Hem tingut mala sort en el sorteig”

Castillo_bona.jpgEl tècnic basc del Castillo ha explicat que l’eliminatòria contra el Barça B serà “molt difícil i complicada” per l’enorme “qualitat” dels jugadors blaugrana. Segons Axier, “el Barça B és el millor equip de Tercera Divisió, i per això hem tingut mala sort en el sorteig”.

Tot i així, la visita del filial blaugrana és una motivació especial per a l’equip canari. “És molt bonic per als meus jugadors enfrontar-se contra el Barça perquè això implica un ressò mediàtic poc habitual per al nostre equip”, ha comentat l’entrenador del Castillo. Ell mateix ha assegurat que el seu equip no sortirà a “especular amb el resultat” i intentarà fer bon futbol.

Un partit especial per als canaris

qm3d6858.jpgEl partit d’aquest diumenge a Gran Canària serà molt important per a uns blaugranes que fa tota la temporada que esperen arribar al play-off d’ascens, però especialment per a Pedrito i Jeffren Suárez. Els dos extrems han nascut a Santa Cruz de Tenerife i tornaran a jugar a les Illes Canàries.

Pedrito i Jeffren van arribar al FC Barcelona fa quatre temporades, el primer del CD San Isidro i el segon del CD Tenerife. Els dos davanters són peces importants en l’esquema de Guardiola i tenen molts números de jugar contra el Castillo en la primera de les dues eliminatòries d’ascens.
L’entrenador del Castillo alaba el Barça B
Entrenaments a porta tancada
Aquest dimecres tot l’equip a excepció de l’únic lesionat, Alberto Botía, s’ha entrenat sota les ordres de Pep Guardiola. Com és habitual en les últimes setmanes, el Barça B s’ha entrenat a porta tancada a la Ciutat Esportiva. Així, l’equip pot treballar amb tranquil•litat i preparar un dels trets característics dels blaugranes: les jugades d’estratègia.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana