FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

19.05.2008 19:41

Torrent: “El Castillo és un rival experimentat”

Jaume Marcet


Domènec Torrent ha analitzat per Barça TV i www.fcbarcelona.cat les virtuts i característiques del Castillo CF, el primer rival pel filial blaugrana en les dues eliminatòries d’ascens a Segona B.


Domènec Torrent és un gran coneixedor de la Tercera i Segona Divisió B. Als últims anys ha dirigit equips com el Palamós, Girona o Palafrugell. Aquesta temporada, amb l’ajuda de Carles Blanchart, ha estat l’encarregat de realitzar els informes de tots els rivals als que s’ha enfrontat el Barça B. En les últimes setmanes, la tasca de recerca d’informació s’ha ampliat a tots els grups de la Tercera Divisió per tal de conèixer a fons els possibles rivals del filial al play-off.

Què en sabem del Castillo?

“És un equip molt experimentat, que ha fet una baixada a les últimes jornades perquè fa un mes anava líder de la categoria i ha acabat quart. El míster no volia aquest tipus d’equips, més que res pel viatge i per la temperatura”.

En l’aspecte futbolístic, quins són els punts forts de l’equip que entrena Axier Intxaurraga?

entrevista_2.jpg“És un equip experimentat, sobretot en defensa. Tenen gent veterana, ja que quasi tot l’equip ha estat a Segona B. Tot i així, intenta jugar la pilota des del darrere, intentant fer un futbol combinatiu. Tenen el màxim golejador del grup, que és en Jonny, amb 20 gols. S’ha de ser prudent però crec que tenim prou potencial per passar-lo”.

Hi ha algun aspecte especialment perillós d’aquesta eliminatòria?

“Tenen un camp de gespa artificial. Esperem que estigui en bones condicions. Com a mínim saps que no estarà enfangat, quan hi vaig anar vaig veure que el regaven molt, esperem que també ho facin amb nosaltres. La màxima dificultat és la calor i que el míster continuï inculcant a la gent que s’ha de ser prudent i humil i bé, anar allà a intentar guanyar el partit, tenint en compte que és un equip que fa dos anys estava a Segona B”.
Torrent: “El Castillo és un rival experimentat”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


L’eliminatòria Langreo-Barbastre
Com veu l’eliminatòria Langreo-Barbastre?

“De moment hem de ser prudents i concentrar-nos en la primera eliminatòria. Crec que la passarem, perquè som millors que el Castillo, però fins que això no passi, no podem avançar esdeveniments”.

Quin tipus d’equip és el Barbastre?

“És un equip bastant diferent del que vam veure al Castillo, amb un 4-4-2 i amb un futbol molt més directe, que intenta evitar les errades al darrere. El futbol canari és més de toc, de voler-lo jugar; i el futbol aragonès és totalment diferent en aquest sentit”.

És molt diferent el Langreo?

“Té un camp de gespa artificial, que han canviat aquest any, i que podria ser un handicap perquè, depenent de les èpoques, el camp no està en gaire bon estat. És un equip totalment diferent; teòricament seria el més assequible, tot i que el quart classificat és el Castillo”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana