FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

19.05.2008 11:14

“Una de les experiències més gratificants”

www.fcbarcelona.cat


Josep Guardiola valora molt positivament la temporada del Barça B després de proclamar-se campió de Tercera. El tècnic ha reconegut en roda de premsa que els èxits del filial han estat una de les millors experiències que ha tingut com a esportista.


La victòria al camp de l’Europa (0-1) i la celebració posterior del títol són, per a Guardiola, la culminació d’una feina que ha de concloure amb l’ascens de categoria.

Alegria pel títol

“És una joia ser campió de Lliga. A més té molt valor ser-ho davant d’equips com el Sant Andreu i el Reus. Crec que té molt mèrit perquè fa 6 jornades ja ens havíem classificat pel play-off i en comptes d’abaixar els braços ens vam proposar intentar ser campions”, diu Guardiola. L’entrenador del filial reconeix que està “realment feliç” i que guanyar el campionat amb el Barça B els “reforça molt de cara al camí que han de seguir a partir d’ara”.

La Segona Divisió B

QM3D0947.jpgMalgrat aquest títol, Pep Guardiola recorda que queda el més important, que és pujar a Segona Divisió B: “Hem de pujar sí o sí per les futures generacions de la casa, perquè el filial del Barça ha d’estar a la Segona Divisió B”. L’actual entrenador del Barça B diu que també és molt important pujar perquè hi ha jugadors del filial que tenen “un gran nivell i que veuen que podrien estar més amunt”. “Aquest any han hagut de tenir molta humilitat i jugar a Tercera Divisió”, ha afegit.

Valoració de la Tercera Divisió

Pep Guardiola diu que el que més l’ha sorprès de la Tercera Divisió és “el nivell dels entrenadors, que són gent molt preparada i que treballen molt bé l’estratègia, i també el nivell dels jugadors perquè n’hi ha de molt bons”. El que menys li ha agradat d’aquesta Divisió és el fet que “la pilota sempre està parada i que hi ha moltes faltes, i això complica molt el joc”.
“Una de les experiències més gratificants”
Més atenció
El de Santpedor creu que el seu nomenament com a entrenador del primer equip del Barça ha tingut conseqüències positives per als jugadors del filial: “Hi comença a haver ulls que es fixen en ells i es mereixen que tothom sàpiga com són de bons. Tant de bo l’any que ve tots puguin estar en categories superiors i si aquesta situació ajuda que la gent els pugui conèixer, millor, perquè s’ho mereixen tot”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana