FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

14.05.2008 18:22

El B aprèn a jugar fora del Miniestadi

Marc Guillén


A la segona volta el Barça B ha superat l’assignatura pendent de la primera: els partits a domicili. L’equip de Pep Guardiola ha guanyat quatre dels últims sis partits jugats fora del Miniestadi.


L’equip de Pep Guardiola ha sumat la meitat dels punts disputats fora del Miniestadi, però observant els resultats de la primera i la segona volta es pot veure la clara evolució dels blaugranes.

En els primers 12 partits a domicili només es van treure 14 punts dels 36 possibles. En canvi, el Barça B ha après a jugar en camps de Tercera i només ha perdut un partit dels últims set jugats a fora.

La millora en el joc aeri ha estat clau

011107manolo.jpgA Tercera Divisió es pot jugar poc a futbol i, per contra, tots els equips són molts forts a pilota parada. A la primera volta el Barça B va encaixar molts gols a pilota parada i Guardiola va reconèixer diverses vegades que era un dels “punts febles i a millorar” dels blaugranes.

Un clar exemple dels problemes inicials del Barça B amb el joc aeri i d’estratègia va ser el partit de la jornada 12 al camp del Cassà. El Barça B va marcar dos gols a domicili però va perdre en encaixar tres gols a pilota aturada: dos córners i una falta escorada.

A poc a poc i a còpia d’insistència i treball l’equip de Guardiola ha aconseguit millorar a l’hora de defensar les jugades a pilota parada, i s’ha notat en els resultats a fora el Miniestadi.

El lideratge i l’ascens es juguen a domicili

El FC Barcelona B es jugarà mantenir la primera posició de la Lliga al camp de l’Europa. El filial només necessita treure el mateix resultat que el Sant Andreu a l’última jornada, però si guanya a Gràcia tindrà el campionat al sac.

Per aconseguir l’ascens a Segona Divisió B, el Barça B haurà de superar dues eliminatòries a doble partit en què treure un bon resultat a fora serà molt important.
El B aprèn a jugar fora del Miniestadi
A casa dels primers, bons resultats
El Barça B no ha perdut en cap dels camps dels equips punters de la categoria. El filial blaugrana va guanyar 0-1 al camp del Sant Andreu, va empatar 0-0 a Reus, va guanyar 0-1 a Palamós i també va guanyar al camp del cinquè classificat, el Santboià, per 0-2.

Sembla que quan el Barça B visita camps d’equips que volen jugar a futbol —que normalment tenen camps més grans— els blaugranes treuen bons resultats. Seguint aquesta lògica, al play-off d’ascens s’hauria de trobar equips d’aquest tipus.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana