Futbol Base-Juvenil B

13.05.2008 13:24

Un empat que apropa el títol (1-1)

Jaume Marcet

L’empat del Juvenil B al camp de l’Hospitalet apropa el títol de Lliga als de Rodolf Borrell. Si els blaugranes guanyen un dels dos partits que resten de campionat es proclamaran campions de Lliga.

JB_CUQUI.jpgEls tres enfrontaments contra els equips perseguidors s’han resolt amb nota. En poc més d’una setmana el Juvenil B del Barça s’ha enfrontat a l’Espanyol, el Gramenet i l’Hospitalet amb un balanç d’una victòria a casa i dos empats fora. Aquests cinc punts han mantingut la posició de privilegi dels nois de Rodolf Borrell, que freguen la conquesta del títol de Lliga a manca de dues jornades per al final del campionat.

Empat a la Feixa Llarga

JB_HOSPI.jpgLa derrota de la Gramenet al camp del Granollers va alliberar de pressió els nois del Juvenil B, que eren conscients que amb un empat al camp de l’Hospi situarien a només 3 punts l’objectiu de ser campions. Amb tot, el duel de dilluns a la tarda (2-2) va ser molt equilibrat i emocionant fins al final. En una acció afortunada José Luis Gómez va marcar el primer gol per al Barça al quart d’hora de partit. El davanter centre local Josele va empatar el matx a 10 minuts per al final del primer temps. L’intercanvi de cops va continuar al segon període. Josele, de nou, va marcar per a l’Hospi però els nois de Borrell van empatar gràcies a un gol de Jonathan dos Santos. El germà de Giovani va aportar qualitat al mig del camp i arribada a l’àrea rival.
El possible títol, en directe per Barça TV

En cas de superar el Reus aquest diumenge o guanyar en l’última jornada al camp del Granollers, el Juvenil B es convertiria en el setè equip del futbol base que guanya la seva Lliga. La primera oportunitat es podrà veure en directe per Barça TV. Aquest canal oferirà dissabte a les dotze del migdia l’enfrontament de la jornada 33 de la Lliga Nacional Juvenil.