Futbol Base

11.05.2008 21:46

El Barça B continua líder (1-1)

El Barça B ha empatat contra el Sant Andreu en la penúltima jornada de Lliga. Un miniestadi més ple que mai ha pogut gaudir d’un partidàs espectacular on s’ha pogut veure a dos rivals lluitant de manera molt intensa.

El FC Barcelona B ha rebut al Sant Andreu en un Mini molt entregat. L’afició blaugrana s’ha volcat per complet amb el filial en un partit molt important en el que el líder de la classificació (FC Barcelona) i el segon a la taula (Sant Andreu) lluitaven per aconseguir els tres punts i assegurar-se, així, el títol de Lliga. L’empat d’avui ha fet que els dos equips s’hagin de jugar els tres punts i el títol de campions en el proper partit, l’últim de la Lliga.

barxa_b-standreu_x2x.jpgL’entrenador del filial, Pep Guardiola, ha vist el partit des de les grades per l’expulsió que va patir a l’últim partit. En aquesta jornada Tito Vilanova ha estat l’encarregat de donar les ordres als jugadors des de la banqueta. Més fotògrafs i càmares de televisió del que acostuma a haver-hi al Mini han estat pendents de les reaccions que feia el tècnic del filial des de les grades.

Un partit molt emocionant

El partit ha començat força igualat. Ambdós equips han sortit al camp sabent que es tractava d’un partit decisiu, la penúltima jornada de la Lliga i en la que aconseguir els tres punts era decisiu. A mesura que passaven els minuts podíem observar un joc molt més ofensiu. El Barça ha començat creant grans ocasions que no han pogut ser transformades. La primera oportunitat ha vingut de la mà de Pedrito amb una centrada a pilota aturada que no ha pogut ser rematada per ningú. Córcoles també s’ha apropat als pals amb un xut que ha aturat el porter del Sant Andreu.

barxa_b-standreu.jpgEls minuts passaven. L’emoció d’aquest partit es palpava en l’ambient. Un gran espectacle futbolístic en el que el Barça B ha estat l’estrella principal. Pedrito ha continuat apropant-se a la porteria del seu rival amb una centrada que ha estat refusada per Aurreko. Al minut 12, l’àrbitre ha xiulat un fora de joc dubtós. Es tractava d’una boníssima ocasió de Pedrito que estava sol dins l’àrea.

La gran ocasió del Sant Andreu ha arribat un minut desprès, quan un xut a porteria ha estat refusat per la defensa blaugrana. Pedrito ha tornat a fer acte de presència amb un xut massa obert que ha aturat Aurreko. Per acabar, també hi ha hagut un possible penal a Espasandín que l’àrbitre no ha xiulat.

L’empat arriba a la primera part

Al minut 20, Fran Piera ha rematat una passada que ha acabat entre els pals. El gol del Sant Andreu ha fet que els blaugrana anessin a per totes. El partit ha agafat molta intensitat i els jugadors del filial s’han concentrat en el gol. Dos minuts després del 0-1 una gran ocasió de Vázquez amb un xut al pal ha posat dempeus al públic del Mini. Dimas ha rematat aquesta pilota amb la cama dreta aconseguint el gol per al FC Barcelona B. Al minut 26 s’ha tornat a repetir la mateixa situació d’abans. Pedrito, sol amb la pilota dins l’àrea, li han xiulat un fora de joc dubtós.

Una segona meitat decisiva

barxa_b-standreu_x3x.jpgA la represa, el Sant Andreu ha sortit amb molta força creant ocasions perilloses que han estat aturades pel porter blaugrana, Oier. L’àrbitre podia haver xiulat un penal per al Sant Andreu en una acció força dubtosa. L’afició blaugrana s’ha posat nerviosa per la manera en què es podia resoldre la situació, però finalment el Sant Andreu no ha marcat un altre gol. En aquesta segona meitat, l’àrbitre ha tornat a xiular un fora de joc al FC Barcelona B, per tercera vegada en tot el partit. Es tractava d’un fora de joc, igual que en les anteriors ocasions, força dubtós.

Pedrito ha tingut una gran oportunitat en aquesta segona part amb un xut que anava dirigit a porteria però que ha acabat fora. Aquest mateix jugador ho ha tornat a intentar amb un altre xut que ha refusat el porter del Sant Andreu. L’entrada de Gai per Espasandín ha significat un canvi molt ofensiu. El Barça ha seguit lluitant al terreny de joc per marcar un altre gol que el distanciés de manera significativa del Sant Andreu.