FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

09.05.2008 17:42

Millor contra els grans que davant els petits

Jaume Marcet


El Barça B ha aconseguit aquesta temporada millors resultats contra els equips capdavanters de Tercera que quan s’ha enfrontat amb els conjunts pitjor classificats de la categoria.


El Barça B es troba més còmode quan ha de jugar contra els equips més potents de la categoria. Les xifres ho evidencien. L’equip de Guardiola no ha perdut cap partit contra els primers sis classificats mentre que amb els darrers de la classificació ha deixat escapar nou punts dels 30 que ha disputat.

Còmode contra els grans

barsab-palamos_x1x.jpgDels nou partits que ha disputat fins ara contra els sis primers classificats, el Barça B només ha deixat escapar quatre punts. Són dos empats sense gols als camps del Ricoh Premià i el Reus.
En els altres set enfrontaments amb els millors equips de Tercera, el filial ha sabut sumar sempre els tres punts. Els de Guardiola han fet 23 punts de 27 possibles.

Incòmode amb els petits

QM3D0178.jpgContra els equips més necessitats de Tercera el Barça B ha patit més per tirar endavant els partits. Al camp d’un equip ja descendit, el Manresa, el B va perdre (2-0), mentre que no va passar de l’empat contra el cuer, el Masnou, el divuitè, l’Igualada, i el dissetè, el Castelldefels.
Millor contra els grans que davant els petits
Una explicació futbolística
A més de les xifres, les sensacions que el Barça B ofereix aquesta temporada són millors quan juga amb els rivals de més categoria. L’explicació rau en l’aspecte futbolístic. Els equips amb més aspiracions opten per un tipus de futbol més tècnic i combinatori que afavoreix el joc ofensiu del Barça B. A més, les condicions dels terrenys de joc acostumen a ser millors en els camps dels equips amb més pressupost de la categoria. Camps com el del Palamós, el Reus o el Sant Andreu afavoreixen el joc més tècnic del Barça B. En superfícies més reduïdes i de gespa artificial el Barça B pateix més per imposar el seu estil.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana