FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

07.05.2008 17:37

La trajectòria del Sant Andreu

Marc Guillén


El Sant Andreu està completant una gran temporada, tal com ho demostra que hagi estat líder fins a tres jornades per al final i que sigui el màxim golejador i el menys golejat amb diferència.


Després de baixar de Segona Divisió B el Sant Andreu va canviar completament l’equip. Els barcelonins van canviar tots els jugadors i només s’hi van quedar tres de l’equip juvenil. Amb aquest equip totalment renovat, el Sant Andreu va guanyar les cinc primeres jornades.

Des de la primera jornada, el Sant Andreu va liderar la Tercera Divisió. Amb una primera volta amb només dues derrotes, els barcelonins van liderar el grup sense gaires problemes.

Més derrotes a la segona volta

sant_andreu_01aa.jpgEl Sant Andreu ha patit quatre derrotes al llarg de la segona volta. A més, dos dels partits perduts han estat a les últimes quatre jornades, a casa del Balaguer i a casa del Blanes. Tot i fer una meritòria segona volta, aquestes ensopegades han permès al Barça B assolir el liderat.

Màxim golejador i menys golejat

El Sant Andreu és l’equip que té una millor diferència de gols marcats i encaixats del grup 5 de la Tercera Divisió. Els barcelonins han marcat 72 gols i només n’han encaixat 24.

Si la diferència amb el Barça B de gols a favor és de només quatre gols (68 gols per al filial blaugrana), la diferència de gols encaixats és notable: 24 gols en contra per al Sant Andreu i 40 per al Barça B. Així, el porter basc Mikel Aurreko és el Zamora del grup 5 de Tercera.

Els màxims golejadors del Sant Andreu són el davanter de 28 anys Eloi Fontanella amb 16 gols, el jove punta Marc Jiménez amb 11 gols i el migcampista Dani amb 11 gols.
La trajectòria del Sant Andreu
El millor visitant
El Sant Andreu és l’equip que ha sumat més punts a camp contrari del grup 5 de Tercera. Així, al Miniestadi s’enfrontaran l’equip més fort a casa, el Barça B, que només ha cedit dos punts, i l’equip més fort a camp contrari, el Sant Andreu, que només ha cedit 16 punts.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana