04.05.2008 16:18

Derbi de juvenils blaugrana (3-0)

Jaume Marcet

El Juvenil B del FC Barcelona s’ha imposat amb autoritat a l’Espanyol en un derbi que ha refermat l’autoritat dels nois de Rodolf Borrell a la Lliga Nacional Juvenil.

El Juvenil B blaugrana afrontava el derbi en condicions precàries. Sense sis dels seus futbolistes convocats per la selecció sub-17 i amb alguns lesionats d’importància com Diego, Martí i Luis López, Rodolf Borrell no tenia gaire per escollir. Tot i això, un partit més el Juvenil B ha donat una nova lliçó de futbol, orgull i caràcter.

Molt superiors a l’Espanyol

QM3D3313.jpgEl derbi ha estat blaugrana des del primer instant. L’equip de Borrell ha sortit molt concentrat al camp i no ha tingut problemes per imposar el seu ritme. Al minut onze del primer temps Jonathan ha iniciat una jugada que ha acabat amb una centrada de José Luis que Vallès ha rematat a la xarxa. L’extrem andalús ha superat el seu defensor amb dos regatejos i ha permès que el migcampista català marqués el seu dotzè gol de la temporada. El gol no ha canviat el panorama i el domini del Barça s’ha fet cada vegada més intens. Quimet ha estat a punt de marcar el segon però el 2-0 ha arribat a set minuts per al final del primer temps. De nou la capacitat de desequilibri de José Luis ha estat clau. L’andalús ha rebut una bona pilota dins l’àrea i el ‘7’ blaugrana ha tingut la sang freda de retallar i col•locar la pilota amb l’esquerra lluny del porter Dino. Aquest gol ha fet justícia al gran joc del Juvenil B al primer període.

Control i tercer gol

L’Espanyol ha buscat la reacció al segon període però els nois de Pepín Cabezas no han tingut opcions per marcar. El Juvenil de primer any blaugrana ha sabut controlar el partit i decidir-lo a tres minuts per al final. Gerard Zambudio, que debutava amb el Juvenil B procedent del Cornellà, ha estat objecte d’un clar penal que ha transformat Jonathan Dos Santos.

Ara, la Grama i l’Hospitalet

QM3D3375.jpgL’equip de Rodolf Borrell es manté com a líder de la Lliga Nacional Juvenil però per refermar aquest lideratge haurà d’enfrontar-se aquesta setmana a dos dels millors equips de la categoria. Dimecres el Juvenil B blaugrana juga a les 20.15 hores al camp del segon classificat, la Gramenet. Sense gaire temps per recuperar-se d’aquest esforç, dissabte visitarà el camp del quart classificat, l’Hospitalet. Dues victòries en aquests camps deixarien la Lliga molt encaminada per al Barça.