Futbol Base

01.05.2008 18:15

L’Aleví B també toca la glòria

L’Aleví B es va sumar a la gran temporada del futbol base blaugrana, proclamant-se campió de Preferent a una jornada per al final. Els d’Albert Puig van superar sense massa complicacions el Mollerussa per 4-1.

En plena matinal del Dia del Treball, l’Aleví B blaugrana va anar per feina al Camp 9 de la Ciutat Esportiva i va sortir decidit a superar el més ràpid possible el ja descendit Mollerussa. Ben aviat, als 8 minuts, el conjunt local s’avançava amb un gol de Josimar. El davanter d’origen equatorià empenyia al fons de la xarxa una centrada rasa de Víctor des de la dreta. El primer pas estava fet.

Dos gols abans del descans

Durant el primer temps, el Mollerussa va oposar resistència però poc perill, i els culers, clars dominadors, aconseguirien posar una marxa superior al seu rival i crear molt de perill tant en el joc per les bandes com pel centre de l’atac. I va ser per la medul•lar atacant que es va gestar el 2-0: Enric Franquesa rebia una passada en profunditat i superava en un u contra u el porter visitant als 23 minuts per doblar la diferència.

Eufòria pel títol

Imagen_12.PNGA la segona meitat, un llançament de falta, des de prop de la frontal, del visitant Mario sorprenia Daniel pel centre, col•locava el 2-1 i tornava a ficar el conjunt visitant en el partit. Però no hi va haver espai per al dubte: els d’Albert Puig no volien fer concessions i Carlos Cano, amb una vaselina perfecta, tornava a deixar dos gols de marge. El 4-1 definitiu també el faria Cano, a quatre minuts per al final. Amb el xiulet final del col•legiat Fernández Pérez es va desfermar l’eufòria: Imagen_11.pngcrits de “campions, campions”, llançament simbòlic a la piscina de tots els jugadors sobre la gespa del camp 9, pancartes onejant i la dutxa més agraïda de la temporada. El president Joan Laporta i el directiu responsable del futbol base Rafel Yuste han felicitat un per un els jugadors i tècnics de l'Aleví B blaugrana.

Altres partits

L’efecte relaxament no existeix en la ment d’alguns dels equips ja campions que també han avançat a dijous els seus compromisos de Lliga. El Cadet B de Víctor Sánchez ha superat per 2-5 el Sant Gabriel (amb 2 gols d’Ateba, i un de Marc Vilajosana, Michael i Ernesto), i l’Infantil A ha superat per 0-3 el Girona amb diana de Cristian i dos gols de Gerard, tots a la primera part.

Cinquè campió
L’equip d’Albert Puig és el cinquè del futbol base blaugrana que aconsegueix, després de l’Infantil A, l’Aleví A, l’Infantil B i el Cadet B, ser campió aquesta temporada. I podria no ser el darrer: el Juvenil B i el Benjamí A es poden sumar a la festa ben aviat, ja que depenen d’ells mateixos a la recta final de la Lliga. En el cas de l’Aleví B, el gran mèrit de ser primers cal trobar-lo en la dificultat que suposa adaptar un equip acostumat a jugar a Futbol 7 per passar a camps grans i jugar contra rivals amb jugadors amb un any més d’edat.