FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

30.04.2008 13:38

El 10 de maig, proves a la FCBEscola

www.fcbarcelona.cat


Els nois i noies que vulguin formar part de la FCB Escola poden inscriure’s a les proves que tindran lloc el 10 de maig.


La FCBEscola és una escola de futbol adreçada a nens i nenes nascuts entre els anys 1997 i 2002. Les places són limitades. Hi poden assistir, per tant, tots els socis compresos entre aquestes edats i, a més, hi poden venir amb amics.

Per a la inscripció a les proves d’accés s’ha d’omplir el formulari al lloc web www.fcbarcelona.cat  a l’apartat de socis, indicant el nom i els cognoms del nen o la nena, la data de naixement, la posició al camp (jugador/porter), les persones de contacte (nom i cognoms), els telèfons i una adreça de correu electrònic.

DSCF3426.JPGCal indicar també si pertany a algun club o escola de futbol i, en el cas que es tracti d’un soci del FC Barcelona, facilitar-ne la clau de soci. També cal indicar l’hora que es desitja fer la prova. En aquest cas hi ha tres opcions, les 15, les 16 o les 17 h.

Els dies i hores d’entrenament segueixen el calendari escolar i van de 18 a 20 h. De manera indicativa els preus d’enguany (2007-08) han estat:
• Matrícula: 120 € (es paga una única vegada l’any d’ingrés).
• Aportació al material: 100 € (es paga cada any, ja que la roba es renova anualment).
• Quota (9 mesos): nens/es socis/sòcies: 46 € ; no socis: 52 €.

També pots fer la inscripció presencialment a l’Oficina d'Atenció al Barcelonista (Av. Joan XXIII, s/n, 08028 Barcelona, al costat de la FCBotiga) o bé per telèfon al número 902 1899 00.

El 10 de maig, proves a la FCBEscola
Què és la FCBEscola?
Les escoles de futbol del FC Barcelona són el complement ideal per a la formació de nens i nenes. S’hi poden aprendre els valors de l’esport i millorar les aptituds tècniques i físiques tot fomentant el treball en equip. Formació en el respecte dels drets i les llibertats fonamentals, guiats pels principis de convivència i esportivitat.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana