FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

27.04.2008 12:54

David Ferrer, al Mini

Jaume Marcet


El tenista David Ferrer ha aprofitat la seva participació al torneig Godó per apropar-se al Miniestadi i seguir amb el seu amic Xavi Torres en directe un partit del filial blaugrana.


És un declarat seguidor del Barça. David Ferrer confessa a Barça TV que al món del tenis hi ha més seguidors madridistes, però ell sempre fa bandera del seu barcelonisme. Amb Rafa Nadal no només manté una intensa rivalitat a la pista, sinó que en els moments de lleure parlen de futbol: “Tothom discuteix de futbol i és veritat que al tenis hi ha molt ‘merengue’, però jo sóc molt del Barça i cadascú hi diu la seva”.

Amic de Xavi Torres

davidferrertenista.jpgDavid Ferrer va néixer a Xàbia, una localitat alacantina d’on també és natural el migcampista del filial Xavi Torres. Tots dos són bons amics i és per això que Ferrer va acostar-se aquest dissabte al Mini. La sanció per targetes de Xavi Torres va impossibilitar que David Ferrer el pogués veure jugant. Tots dos van veure des de les graderies el triomf del filial contra el Masnou: “És una llàstima perquè volia veure’l jugar, però espero tornar i que ell estigui al camp i pugin a Segona B”. Ferrer confia en la progressió del seu amic i espera que algun dia tingui la fortuna de pujar al primer equip: “M’agradaria molt perquè és un gran company i s’ho mereix”.
David Ferrer, al Mini
Confia en la Lliga de Campions
David Ferrer segueix el dia del primer equip de futbol blaugrana. El tenista es declara un “fan blaugrana” i, tot i que admet que estem “en una temporada difícil”, no perd l’optimisme i afirma: “Confio que ens donin una alegria a la Lliga de Campions.”

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana