Futbol Base

27.04.2008 16:52

Dissabte de victòries al planter

La jornada del futbol base blaugrana s’ha concentrat aquest cap de setmana en dissabte. Tot i que alguns dels equips inferiors blaugranes ja havien guanyat la Lliga, no han afluixat i continuen superant els seus rivals.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
GIRONA FC B, 0 – FC BARCELONA B, 2
El Juvenil B va guanyar un Girona que va lluitar fins al final. El domini blaugrana no es va traslladar al marcador fins a la segona meitat del partit. Dos gols d’Enric Vallés, un al minut 59 i un altre al 69, van donar la victòria als blaugranes, que continuen una setmana més líders de la seva categoria.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 5 - Jàbac-Terrassa, 1
DSC_3631.JPGAmb un joc regular durant la primera part els nois de Víctor Sánchez van controlar el joc i es van mostrar superiors al Jàbac. El primer gol el va marcar Rafa en una jugada individual. Després d’un penal els blaugranes es van despertar i Carmona, Ernesto i Pol van poder marcar abans de finalitzar el primer temps. Marc Vilajosana va marcar l’únic gol de la segona meitat.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 4 - Unió F. Base Jabac i Terrassa, 0
Els nois de Fran Sánchez van haver d’esforçar-se al màxim per superar l’equip terrassenc. El migcampista Fernando va fer el primer gol de falta, però l’Infantil A blaugrana no va decidir el matx fins al segon temps. Els contraris estaven més cansats i només començar Mamadou va fer el 2-0. Cristian va ser l’encarregat de marcar el tercer i Mamadou va donar el triomf al Barça després d’aconseguir el 4 a 0.

PREFERENT INFANTIL
E. Valls, 2 - FC Barcelona B, 5
La superioritat del Barça va estar present en tot el joc. Tot i que l’Escola Valls va començar marcant, els nois de Sergi Domènech van mostrar molta seguretat i van mantenir el domini del partit en tot moment. Els gols es van repartir entre Ebwelle, Keita, Godswill, Cristian i Joel.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Gimnàstic Tarragona, 0 – FC Barcelona, 4
11193.jpgEls blaugranes van aconseguir el triomf davant el Gimnàstic amb quatre gols. El domini durant la primera part va ser del Barça, però, potser pels canvis i el cansament, a la segona meitat van abaixar la intensitat. Els d’Andrés Carrasco van saber aprofitar les ocasions i els gols d’Adrià, Sebas, Marc Gual i Enguene van donar la victòria als barcelonistes.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 3- Escola Valls A, 0
L’equip d’Albert Puig va anar de menys a més. Tot i que l’equip blaugrana va crear ocasions a la primera part, no es van acabar de resoldre. A la represa, el Barça va sortir amb més forces i decidit a aconseguir els tres punts. Dos gols de Carlos i un de Ferran van suposar la victòria per a l’Aleví B.

PREFERENT FUTBOL 7 BENJAMÍ
FC Barcelona, 9 – Sant Andreu, 2
El Barça va jugar un partit espectacular. Un matx sense problemes amb dos gols de Carles Aleña, Svein, Ayoub, Johan, Joel, Javi, Ferran i dos més de Ian. Els benjamins han de guanyar l’última jornada contra el Granollers per proclamar-se campions.

Sant Andreu, 2- FC Barcelona B, 3
La primera part va ser força igualada ja que tant el Barça com el Sant Andreu s’alternaven la possessió de la pilota. Però va ser el benjamí B qui es va destacar en el marcador amb dos gols d’Oriol. A la represa del partit, el domini va ser clarament del Barça i el gol d’Ignasi va donar la victòria final al conjunt blaugrana.

Juvenil A i Cadet A no juguen

El Cadet A del FC Barcelona no va jugar aquest cap de setmana perquè el seu partit a casa el Jàbac Terrassa va quedar ajornat. El Juvenil A tampoc va jugar aquest cap de setmana, però en el seu cas perquè la Lliga es va acabar la setmana passada.