Futbol Base

26.04.2008 19:43

El cuer fa patir el filial (3-2)

No ha estat un treball fàcil guanyar el Masnou, però els de Guardiola no han perdut la concentració en cap moment i els canvis en l’alineació no han estat un obstacle per al bon joc dels blaugranes.

El Masnou ha posat les coses difícils a l’equip blaugrana, sobretot en la primera meitat. Un Barça més dominador en la segona part i més segur ha aconseguit el seu propòsit de guanyar el seu rival. El primer gol ha arribat dels peus de Jeffren al minut 22 i Guerra ha donat ritme al partit amb dos gols a la segona part.

Primera part incòmoda

Des de l’inici del partit el nerviosisme estava present en el terreny de joc. Els dos equips han sortit amb forces i el Barça s’ha trobat amb un Masnou sorprenent. Un joc ofensiu per part del Barça que també mantenia l’atenció en les arribades de l’equip contrari. Durant tota la primera part els blaugranes no se sentien còmodes i les ocasions per marcar no acabaven d’arribar. Jeffren ha aconseguit fer el primer gol al minut 22 i, poc després, el Masnou ha empatat amb un gol de Toni.

El Barça es desperta

La segona part s’ha iniciat amb la mateixa dinàmica que la primera. Un gol inesperat del Masnou al minut 65 començava a desanimar el Barça, però tot i així no han abaixat la guàrdia en els minuts següents i han provocat l’expulsió d’un rival. Un joc estratègic que ha donat als barcelonistes més oportunitats en aquest segon temps. L’avantatge del Masnou ha despertat els de Guardiola, que aconseguien marcar el 2 a 2 al minut 70 amb un gol de Guerra. El partit es posava interessant i el ritme s’accelerava. Semblava que el Barça deixava de patir. El Masnou no aconseguia acabar les jugades mentre que els blaugranes feien créixer la tensió al camp. Al minut 76 Guerra tornava a regalar un altre gol al seu equip, que, així, es posava al davant del Masnou i més a prop de la victòria.

Quatre gols anul·lats

Un triomf que ha fet patir l’equip de Guardiola però que finalment ha aconseguit. Amb quatre gols anul·lats per unes faltes dubtoses, el Barça ha fet tres gols que li han donat el lideratge a la Lliga, amb 76 punts. Ara només queda esperar el resultat del Sant Andreu per col·locar-se definitivament primers.
Fitxa
FC BARCELONA B: Pau, Fali (Thiago, 60’), Córcoles (Eneko 49’), Marc Valiente, Chico, Toribio, Jeffren (Rueda, 77’), Busquets, Guerra, Abraham i Gai.

MASNOU: Cañadas (Sacca, 45’), Santos, Aleix, Dani, Adolfo, Sergi, Joni, Molina (Ruslan, 80’), Toni (Bonet, 56’), Gonzalez, Isma.

ÀRBITRE: Calle Martínez.

GOLS: 1-0 Jeffren (22’); 1-1 Toni (25’); 1-2 Molina (50’); 2-2 Guerra (65’); 3-2 Guerra (76’).