Futbol Base

20.04.2008 20:15

Victòria d’ofici (0-2)

El Barça B ha guanyat al camp del Santboià amb els gols de Víctor Vázquez i Guerra. Després del temps de descans, el partit ha guanyat en ritme i el FC Barcelona ha aconseguit el triomf.

El filial blaugrana ha lluitat els 90 minuts de partit per vèncer fora del Mini. Un Santboià molt tancat no ha deixat gaires opcions a l’atac blaugrana a la primera part. Molt més intensa ha estat la segona en la que els dos equips han tingut més ocasions de gol. El temps passava i ni locals ni visitants aconseguien el gol. Vázquez i Guerra han aprofitat les oportunitats per marcar i sumar tres punts més per mantenir-se a dos punts del Sant Andreu.

Buscant el cop final

archivar_60.JPGEl primer quart d’hora, el partit ha estat molt igualat. Els de Guardiola intentaven arribar a porteria però el Santboià estava ben col•locat al darrera i no deixava espai al FC Barcelona per actuar. A poc a poc, el Barça B s’ha anat fent amb el domini del partit. El conjunt blaugrana s’ha mogut amb més llibertat al camp del Santboià i han arribat les tres ocasions més clares. Jeffren ha creat perill en dues jugades gairebé consecutives, però el porter rival ha impedit el gol. Espasandín també ha tingut la seva oportunitat al minut 37.
Per part de l’equip rival, l’única ocasió l’ha tingut al minut 15 de la mà de Gallart. El Santboià ha estat un rival molt potent tot i que no ha creat gaire perill a la primera part.

Els gols de la victòria

Al reprendre el partit, el Barça B ha sortit amb més força al terreny de joc. El conjunt blaugrana ha controlat la primera mitja hora en la que Guerra i Jeffren han creat bones jugades d’atac. Aquest temps s’ha caracteritzat per un joc més fort i obert a més alternatives. El partit ha agafat molta intensitat quan Víctor Vázquez ha marcat el primer gol en aprofitar un refús al minut 14. Desprès de lluitar contra un Santboià més crescut, el filial del Barça ha volgut refermar el seu triomf amb un golàs impressionant de Guerra. La centrada de Jeffren ha estat aprofitada pel davanter blaugrana fent una rematada d’esperó, al minut 27 que suposava el 0-2. L’últim quart d’hora el Santboià ha creat més ocasions, però el Barça ha sabut mantenir-se i lluitar per la victòria en un partit molt bo.
SANTBOIÀ, 0
FC BARCELONA B 2

SANTBOIÀ: Rafa, Isaac, Javi, Alonso, Gallego (Sanchís, 69’), Javi Pérez, Peque, Nefta (Fran, 62’), David, Francisco (Gerard, 62’) i Gallart.

FC BARCELONA B: Oier, Fali, Espasandín, Víctor Sánchez, Valiente, Toribio, Pedrito (Guerra, 62’), Dimas (Xavi Torres, 88’), Víctor Vázquez (Gai, 85’), Abraham i Jeffren.

GOLS: 0-1 (Víctor Vázquez, 14’); 0-2 (Guerra, 27’).

ÀRBITRE: Castaño Coso. Ha expulsat a Víctor Sánchez per fer una entrada dura (90’).