FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

14.04.2008 16:04

El B depèn de si mateix per ser campió

Jaume Marcet


Si el Barça B guanya els cinc partits que resten de Lliga es proclamarà campió de la Lliga de Tercera Divisió. El filial blaugrana està a només dos punts d’un Sant Andreu que el dia 11 de maig visita el Mini.


La jornada no ha pogut ser millor per al filial blaugrana. A més de retrobar-se amb el triomf contra la Rapitenca, el Barça B ha retallat tres punts de diferència contra el líder. El Sant Andreu va punxar al camp del Balaguer (2-1) i encara que manté el primer lloc de la taula ara només supera en dos punts els blaugranes. L’altre aspirant al primer lloc, el Reus, tampoc va tenir el seu dia i va perdre al camp del Castelldefels (2-1).

Sensacions positives

fcb-rapitenca_x8x.jpgMés enllà del bon joc i triomf contra la Rapitenca, Guardiola destaca l’actitud dels seus jugadors: “Com a entrenador això emociona i l’orgull que sento per aquests jugadors és impagable.” El detall de la celebració del gol de Toribio amb un dels suplents, Fali, és significatiu per Guardiola: “T’omple de joia i un s’adona que així és com podem ser campions o pujar”. “Haver assegurat el play-off sis jornades abans de la Lliga és un èxit extraordinari i continuar competint igual era el que volíem”, afegeix el tècnic.

El futur es veu amb optimisme

El cos tècnic del filial valora positivament l’evolució de l’equip en aquesta segona volta: “Abans guanyàvem, però quan ens enviaven passades llargues patíem i no teniem la solidesa d’ara, els equips ens creen poc perill”. L’actual classificació satisfà Guardiola: “Tenir 70 punts a aquestes alçades és molt, no hem perdut cap partit al Mini i només en resten dos a casa” El de Santpedor mira més enllà i té clar el que ha de fer ara l’equip: “Hem d’intentar acabar bé la Lliga, arribar forts al play-off, nets de targetes i amb un bon to físic per buscar l’ascens”. Un objectiu que Guardiola vol aconseguir per uns jugadors dels que diu que “s’ho mereixen tot”.
El B depèn de si mateix per ser campió
Les cinc jornades restants
Jornada 34
SANTBOIÀ-FC BARCELONA B
SANT ANDREU-MANRESA

Jornada 35
FC BARCELONA B-MASNOU
BLANES-SANT ANDREU

Jornada 36
MANLLEU-FC BARCELONA B
SANT ANDREU-MATARÓ

Jornada 37
FC BARCELONA B -SANT ANDREU

Jornada 38
EUROPA-FC BARCELONA B
SANT ANDREU-IGUALADA

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana