Futbol Base

14.04.2008 12:19

Un pas endavant per guanyar sis lligues

Sis equips del planter blaugrana han fet un pas més gairebé decisiu per assegurar el títol en les seves categories.

El planter blaugrana ha guanyat tots els partits aquest cap de setmana, excepte els del Cadet A i el Juvenil B, amb empat. El futbol base del Barça va destacar amb diferència per sobre dels seus rivals amb jugades d’estratègia, molta tècnica i treball en equip.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A 1– Múrcia Deportivo CF 0

Imagen_046.jpgEl FC Barcelona va guanyar 1-0 en un partit molt intens. El Juvenil A va jugar un partit seriós amb una primera part molt disputada i poques ocasions de cara a porteria. Tot i que l’equip blaugrana tocava la pilota ràpid, el Múrcia va pressionar molt a la primera part i va evitar qualsevol intent de gol. En reprendre el partit després de la mitja part, el Barça va marcar amb un gol de Rochina i va dominar els últims 30 minuts de partit. El FC Barcelona haurà de puntuar fora de casa la propera jornada si vol classificar-se per a la Copa del Rei.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Sant Andreu 0– FC Barcelona B 0

El Barça va arribar al camp del Sant Andreu amb ganes d’aconseguir els tres punts. L’equip local va ser una forta competència per al conjunt blaugrana, que no acabava de destacar a la primera part. La tensió anava creixent a mesura que passaven els minuts i el Barça creava oportunitats després del temps de descans. L’agressivitat del partit es va fer palesa en les cinc targetes grogues que va treure l’àrbitre l’últim quart d’hora del partit tant per als jugadors blaugrana com per als del Sant Andreu.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Cornellà 2- FC Barcelona A 2

El Cadet A va jugar un partit molt igualat en què el conjunt blaugrana i l’equip local van quedar empatats a dos. El Barça intentava destacar, però no va poder dominar el seu rival. Tot i així, el gol de Gustavo a la primera part i el d’Espinosa a la segona van fer que el Barça retallés un punt sobre el líder, l’Espanyol.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 4- Nàstic Tarragona A 2

qm3d4322.jpgEl partit disputat entre el primer i el segon equip de la classificació va refermar el lideratge del Barça. Amb quatre gols del conjunt blaugrana (Daniel Conde, Ateba, Marc Vilajosana i Bacary), el Cadet B està més a prop del títol de campions de Lliga. Els de Víctor Sánchez només necessiten empatar a Granollers per proclamar-se campions.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 4- Nàstic Tarragona 2

Els nois de Fran Sànchez es van imposar de manera clara al seu rival. La primera meitat del partit es va caracteritzar pel joc igualat i les arribades del Barça a porteria sense materialitzar, i es va arribar al descans amb un 0-0. Ja endinsats a la segona meitat, el joc es va fer molt més dinàmic i l’efectivitat del conjunt blaugrana es va notar amb els gols de David, Mamadou, Pol Calvet i Gerard. Aquest dimecres, a Lleida, l’Infantil A pot ser campió.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
AEM Lleida A 2- FC Barcelona B 3

L’Infantil B va destacar a la primera meitat del partit amb els xuts decisius de Keita, Ebwelle i Jon a porteria aconseguint els tres gols. Al tornar del temps de descans, l’AEM va contraatacar amb dos gols molt seguits però no va poder superar el conjunt blaugrana, que va tenir el domini del partit. El títol pels de Sergi Domènech es pot decidir aquest proper cap de setmana a la ciutat Esportiva.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
L’Hospitalet 0- FC Barcelona A 4

Victòria merescuda per a l’Aleví A al camp de l’Hospitalet. La rematada de Marc al minut 13 va donar lloc al primer gol del partit, i va destacar el bon estat de l’equip. Als dos minuts, Enguene va marcar dos gols, un de penal i l’altre en rematar una centrada. A la segona part una passada d’Eric a Marc va ser aprofitada pel “9” blaugrana per transformar-lo en el quart gol del partit, que va suposar un clar avantatge per a l’equip d’Andrés Carrasco. La setmana vinent, l’Aleví A també podria proclamar-se campió de Lliga.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 3- Duesaigües A 0

Triomf de l’Aleví B contra el Duesaigües. L’equip d’Albert Puig va dominar el partit en tot moment superant el seu rival, que era el primer a la classificació. Els gols del conjunt blaugrana (un de Ferran i els dos últims de Carles Cano) situen el Barça com a líder a la taula de classificació.
Dinàmica golejadora
LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 4- Espanyol 2

Els dos equips van jugar amb molta intensitat al llarg dels 50 minuts i els de Sergi Milà van intentar dominar en alguns moments. I així ho va reflectir el marcador, que es va decantar a favor del Barça amb els gols d’Aleña, Ignasi i Joan, i el xut de penal d’Ayoub. Ara, els blaugranes són els líders.

Castelldefels A 2- FC Barcelona B 3

El Benjamí B va guanyar d’un gol al camp del Castelldefels. El partit va començar molt equilibrat i amb una alternativa per al Barça, que va ser aprofitada per Oscar per marcar el primer gol. A la segona meitat, els jugadors van jugar molt millor i van crear clares ocasions que van ser transformades per Ibou i Oriol en els dos gols que donaven el partit guanyat al Barça.

LLIGA NACIONAL FUTBOL FEMENÍ
FC Barcelona A 11- Rubí 0

Golejada del femení blaugrana en una jornada dominada pels alts i baixos. L’equip de Xavi Llorens va vèncer de manera rotunda al Rubí en un partit marcat per la intensitat de la primera part i la lentitud de la segona. Les jugades col•lectives van culminar en els 11 gols força repartits entre les jugadores. Aida i Jésica Todo van marcar tres gols, seguides de Sandra amb dos gols, i Elba, Alba i Pau amb un xut a porteria cadascuna.