Futbol Base

12.04.2008 19:39

Continuen creixent (2-0)

El Barça B ha disputat un partit difícil al Miniestadi contra la Rapitenca que ha sabut superar amb els gols de Gai i Toribio.

El filial del Barça ha aconseguit imposar-se al seu rival en un partit força dur en què els blaugranes han hagut de lluitar per aconseguir el triomf a casa.

La duresa del rival

fcb-rapitenca_x3x.jpgEl partit ha començat de manera complicada per al Barça B. La Rapitenca ha aprofitat tots els contraatacs per arribar a la porteria i aturar el conjunt blaugrana. Els de Guardiola s’han sentit molt pressionats per la Rapitenca durant el primer quart d’hora de partit amb un futbol molt directe. Al minut 17 ha arribat el triomf per a l’equip blaugrana. Un xut de Jeffren al pal ha estat transformat per Gai en gol. S'aconseguia l'1-0.

A partir d’aquest moment el Barça B s’ha sentit més alliberat i el partit s’ha tornat més senzill per a l’equip local. Les ocasions que ha creat Jeffren no s’han pogut materialitzar, tot i que Dimas i Pedrito han intentat arribar a porteria.

El gol que ha assegurat el partit

fcb-rapitenca_x9x.jpgA la represa el partit s’ha tornat a posar difícil per al conjunt blaugrana. El Barça ha continuat lluitant al Miniestadi per aconseguir el gol de la tranquil·litat, però la Rapitenca ho ha evitat fins que Toribio ha sorprès el porter Jordi. El gironí no s’ho ha pensat a l’hora de xutar amb l’esquerra des de fora de l’àrea i ha pogut marcar un gol psicològic quan més ho necessitava el filial.

Jeffren, el lluitador del partit

Tot i que els dos gols del partit no els ha marcat Jeffren, sí que hi ha participat, assistint a Gai i Toribio. Jeffren ha lluitat al màxim els 90 minuts de joc per ajudar a aconseguir la victòria del Barça amb una capacitat de treball que al filial sembla contagiosa. L’esperit de sacrifici del segon equip blaugrana és digne de destacar.