FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

10.04.2008 11:08

Quan la manca d’alçada és un estímul

Jaume Marcet


Cristian Ceballos exemplifica la capacitat de superació i treball que es demana als jugadors del planter blaugrana. El davanter del Cadet A és de llarg el més baixet de l’equip però ja suma dos gols de cap.


Des que va arribar al Barça per reforçar l’Aleví A, Cristian Ceballos ha destacat per ser un dels jugadors amb més qualitat del planter. El seu toc i qualitat amb la cama esquerra meravella qualsevol que tingui la sort de veure'l en acció. Però el seu gran talent no es veu acompanyat per un físic imponent. Ceballos és un jugador petit i d’aparença fràgil però que no es resigna a quedar-se enrere per aquest handicap.

Un gol de cap significatiu

Contra el Girona en l’última jornada de la Lliga, el Cadet A va vèncer (3-0) còmodament, però el tercer gol té la seva història. Brian s’escapa per la banda i la seva centrada la remata a la xarxa ceballos_02.jpgCristian Ceballos. El càntabre marca de cap tot i ser de llarg el jugador amb menys centímetres de l’equip. Un gol que no és fruit de la casualitat, ja que és el segon que anota d’aquesta mena aquesta temporada. Ceballos ha signat cinc dianes en una de les temporades en què menys juga a causa de la gran competència que hi ha a la davantera d’aquest equip.

Força de voluntat

Tot plegat fa que Cristian treballi sense descans per capgirar aquesta situació. El càntabre explicava a Barça TV després del partit contra el Girona: “Jo sempre dono el màxim en els partits i vull aprofitar al cent per cent els minuts que em dóna l’entrenador”. Quant a la seva estranya capacitat per marcar gols de cap, el petit davanter blaugrana revela el seu secret: "És ser més viu que el defensa i anticipar-me. Jo haig de ser llest per rematar de cap”.
Quan la manca d’alçada és un estímul
Terrón, un altre càntabre esquerrà al planter
Al Juvenil B del Barça hi juga un altre jugador de Cantàbria que destaca pel seu gran toc amb la cama esquerra. Es tracta del defensa José Carlos Terrón, un central que, a més de destacar per la seva solvència defensiva, disposa d’una gran capacitat per enviar passades llargues molt precises als davanters. Més d’un gol de l’equip de Rodolf Borrell ha arribat gràcies a una assistència directa de Terrón.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana