Futbol Base

07.04.2008 13:25

Gol de Gai amb el Juvenil A

Gai Assulin va baixar al Juvenil A i va marcar un dels tres gols del seu equip al camp del Llevant.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
Llevant, 0 – FC Barcelona, 3
La segona part va ser clau per al juvenil contra el Llevant. Els blaugranes van dominar més el joc a la represa que en el primer temps, i els gols se’ls van repartir els tres davanters: Rubén Rochina, Osado i Gai. El Juvenil A es col•loca segon en solitari, i amb 4 punts de 6 en els dos partits que li queden es classificarien per a la Copa del Rei.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
UE Castelldefels, 0 – FC Barcelona B, 2
El Barça va jugar una primera part complicada, ja que li costava arribar a porteria per crear ocasions clares. A la segona part, el conjunt blaugrana va destacar per sobre del Castelldefels amb un joc molt més ofensiu. El triomf del FC Barcelona va arribar amb Vallès, que va marcar els dos gols del partit.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
FC Barcelona, 3 – FC Girona, 0
Una rematada del central Sergi Gómez als set minuts encarrilava un partit dominat en tot moment pels blaugranes. Al darrer sospir del primer temps, Parri faria el tranquil•litzador 2-0. La represa va ser un monòleg dels locals, que van tancar el marcador amb una rematada de cap de Ceballos a la recta final. La bona imatge i la victòria permeten al Cadet recuperar la segona posició de la taula.

LLIGA PREFERENT CADET
CE Manresa, 1 – FC Barcelona B, 2
Treballat triomf de l’equip de Víctor Sánchez al Nou Congost davant el tercer classificat que deixa l’equip blaugrana a dues passes del campionat. Després d’un primer temps fluix, el Barça va prémer l’accelerador a la represa i va fer dos gols seguits, obra d’Ella i de Bakary. Els manresans van fer l’1-2 a 20 minuts del final, però, tot i collar el seu rival, no van crear perill clar.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
UDA Gramenet, 0 – FC Barcelona A, 3
Dos gols abans del descans van desnivellar la balança a favor de l’equip de Fran Sánchez. Gerard va fer el primer de falta al minut 28 i Pol Roigé va doblar la diferència just abans del descans. A la represa, Gerard va fer el tercer, i hauria pogut fer-ne un tercer si no hagués errat un penal a poc per al final.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B, 0 – Gimnàstic Manresa A, 1
L’infantil B va lluitar de valent contra el seu rival en un partit en què la sort no va estar a favor dels blaugranes. Els de Sergi Domènech van arribar a porteria en algunes ocasions, però no van poder marcar en cap moment. Tot i així, l’equip segueix sent líder indiscutible a la seva Lliga.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A, 7 – UE Sant Gabriel, 0
Partit resolt a velocitat de creuer. Al minut 6, els blaugranes ja guanyaven per 3-0 amb tres gols de Mamadou, després de bones jugades de combinació i joc des de les bandes. Un altre gol de Mamadou, un d’Adrià Arjona, un d’Eric i un altre d’Alberto van fer palesa la superioritat barcelonista.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 8 – Ràpid d’Eivissa, 0

El Barça va guanyar 8 a 0 en un partit amistós que des del principi no va presentar complicacions. Un partit ben adaptat i amb un bon joc col•lectiu que a la primera meitat ja anava 4-0. Els blaugranes van estar atents i van saber aprofitar les oportunitats a la segona part, en què van marcar quatre gols més. El defensa Pau Jiménez va ser el jugador més destacat.
Més gols en benjamins i al futbol femení
LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
CE Blanes, 0 - FC Barcelona B, 5

Clara victòria de l’equip de Sergi Milà, que manté la diferència d’un punt respecte de l’Espanyol quan encara s’ha de disputar el derbi davant els blanc-i-blaus el cap de setmana que ve. Un partit amb moltes ocasions que el Barça va saber encertar i transformar en gol. Ayoub, Joel Muñoz i Johan van marcar el 0 a 3 al primer temps. Els dos últims gols van ser obra de Ian i Ferran.

FC Barcelona, 3 – Gramanet, 2
El Barça va fer un gran esforç durant tot el partit i va guanyar la Grama per 3 a 2. A la primera part els blaugranes van tenir més encerts de cara a porteria i Oscar i Ibo van marcar els dos primers gols. Les dues parts van estar molt equilibrades i la Grama també va aconseguir marcar. El migcampista Oriol va sentenciar el partit amb un tercer gol que va donar el triomf als nois de Jordi Font.

LLIGA NACIONAL FUTBOL FEMENÍ
Breda, 1 – FC Barcelona A, 9
Sandra, amb 4 gols, va ser la jugadora més resolutiva per a un femení que, després d’assegurar-se la primera posició de la taula la setmana passada, no va relaxar-se davant les selvatanes, que ocupen la darrera posició de la taula. Partit plàcid per a les de Xavi Llorens, que ja tenen posat el punt de mira en el sorteig dels grups d’ascens a la Superlliga.