Futbol Base

06.04.2008 19:00

Classificats per al play-off

Marc Guillén / Jaume Marcet

Tot i la derrota al camp de la Pobla Mafumet, el Barça B ja s'ha assegurat matemàticament un lloc per al play-off d'ascens a Segona B.

Pot semblar un tòpic, però el filial blaugrana ha merescut molt més en la seva visita a la Pobla de Mafumet. El Barça B ha fet un gran futbol a la primera part i ha demostrat orgull a la segona, però no ha tingut encert de cara a porteria en cap de les dues. En canvi, la Pobla ha marcat en l’única ocasió de gol del partit.

Un primer temps amb bon futbol i ocasions

QM3D0702.jpgEl Barça B ha sortit en tromba i en els primers quatre minuts ja havia xutat tres vegades a porteria. El Barça B ha dominat clarament un primer temps marcat per les espectaculars jugades de Jeffren per la banda dreta. El tinerfeny ha desbordat una vegada i una altra els seus marcadors. Arran de les internades de Jeffren per la banda, Guerra i Víctor Vázquez han disposat de les millors ocasions però no han estat encertats en les rematades.

Al minut 32, Chico s’ha equivocat en voler jugar una pilota que anava a ser fora de banda, l’ha perdut i els locals han marcat l’1-0 després d’una centrada de Bates i el gol de Virgili. En l’única ocasió de gol clara de la Pobla de Mafumet, Virgili ha fet l’únic gol del partit.

Orgull i joc directe per acabar

Al segon temps, el domini blaugrana encara ha estat més aclaparador davant d’una Pobla tancada al seu camp. Però el Barça B no ha estat tan incisiu com al primer temps. Els blaugranes no trobaven la manera de crear perill i els últims 20 minuts s’han dedicat a fer joc directe amb Busquets com a segon davanter centre. Així han arribat les millors ocasions amb un xut llunyà de Jeffren i una rematada de Guerra des de terra que ha parat el porter.

Amb un Guardiola molt actiu a la banda, el Barça B ha tret l’orgull i ha lluitat totes les pilotes com si fossin les últimes. El partit s’ha anat escalfant i a deu minuts per al final l’àrbitre ha expulsat Chico i Ferran per una petita picabaralla.
La fitxa del partit
LA POBLA DE MAFUMET, 1: Carrillo, Jaume, Aimar, Ferran, Vladi (min. 45, Villanova), Edu (min. 85, Pitarque), Virgili, Bates, Esteve (min. 65, Edgar), Paranilla i Cristino.
FC BARCELONA B, 0: Oier, Fali (min. 63, Urbano), Espasandín (min. 75, Busquets), Valiente, Chico, Víctor Sánchez, Víctor Vázquez, Dímas, Guerra, Abraham i Jeffren.
GOLS: (1-0) Virgili, min. 32.
ÀRBITRE: Navarro Jiménez.