Futbol Base

02.04.2008 17:20

Un debut diferent

José Luis Gómez, del Juvenil B, va jugar dissabte amb el seu equip i, a més a més, diumenge va debutar amb el Juvenil A marcant dos gols.

José Luis Gómez va arribar al FC Barcelona amb només tretze anys. Ara fa quatre temporades, l’any 2003, el granadí va arribar a la Ciutat Comtal i el van fitxar per jugar amb l’Infantil A. Aquest és el segon any que està amb el Juvenil B. Habitualment surt al camp com a extrem dret i ha estat titular tots els partits de la temporada, però des de fa vuit jornades tot li surt bé, i es converteix així en un dels jugadors més destacats de la plantilla.

Un cap de setmana especial

Dissabte a les 10.30 hores del matí, José Luis es va enfrontar a la Damm amb el seu equip, el Juvenil B, i els blaugranes van aconseguir la victòria amb un 3-0. Però això no va suposar cap obstacle perquè diumenge acompanyés el Juvenil A en el partit contra el San Blas. Al minut 44, José Luis va entrar al camp per Mauri i, passats només quatre minuts, va fer el seu primer gol (3-0). Però la seva aportació no va acabar aquí, ja que al minut 72 va marcar el 4-0. El jove debutant està molt content amb la seva immillorable estrena en una categoria superior a la seva. “Amb el Juvenil B vam guanyar 3-0, un bon partit i després 5-0 contra el San Blas amb el Juvenil A, i bé, esperem que segueixi així”, va declarar José Luis just després del partit de diumenge.
Un jugador en ratxa
Jugar dos partits amb un marge de 24 hores té mèrit, però encara en té més si en tots dos partits aconsegueixes la victòria i, si a més, es debuta marcant dos gols. És el cas de José Luis Gómez, que compta amb el suport i amb la il·lusió necessàries, tal com ell mateix ha afirmat: “Tinc molta confiança, me la donen els entrenadors i jo, l’únic que puc fer, és demostrar-ho al camp”.