FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

01.04.2008 18:20

D’Israel a la Pobla

Jaume Marcet


Gai Assulin ha passat en pocs dies d’estar concentrat i debutar amb la selecció d’Israel a tornar a la disciplina del filial per preparar el partit de dissabte al camp de la Pobla Mafumet.


Aquesta temporada Gai Assulin ha passat en poques hores de ser gairebé un ídol nacional a tornar a la rutina de la feina diària amb el Barça B. El 9 d’abril Gai farà 17 anys, una edat a la qual arriba amb unes grans expectatives de futur, però amb tot per fer encara.

Guardiola confia en Gai

gaiassulin.jpgJosep Guardiola no espera que la internacionalitat canviï l’actitud de Gai: “És un jugador molt jove però amb el cap ben posat, és un noi molt espavilat, no crec que el que ha viscut a Israel variï la seva manera de ser.” Un dels rols dels entrenadors de joves jugadors és controlar l’evolució d’aquestes promeses en el seu comportament: “El nostre objectiu com a institució, com a entrenadors, és intentar que no es confongui, que segueixi sent humil, que sàpiga que només amb treball podrà tenir èxit, que només té setze, disset anys i que això costa molt.” 
D’Israel a la Pobla
Prudència amb els més joves
Guardiola aposta per jugadors com Gai que demostren al terreny de joc que l’edat no és un problema per rendir, però el de Santpedor recorda que l’ascensió meteòrica de jugadors com Bojan, Messi o Giovani no pot ser la norma: “No pot ser tant senzill perquè després la patacada és més forta. En aquest procés estem entre tots, no només ell, sinó tots per ajudar-lo en aquest sentit”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana